Rendben van ez, hogy így működik? (+18)
Húszas éveim elején járó szűz fiú vagyok. Nemrég megismerkedtem egy lánnyal. Egyre gyakrabban találkozunk és napi jó pár órát együtt töltünk. Szexig még nem jutottunk, de nagyon sokat csókolózunk és simogatjuk egymás testét (nem intim helyen).
Csókolózások alkalmával a bré rendesen áll és egy idő után az előváladékozás is rendesen beindul. Emiatt szinte csak sötét nadrágot veszek fel, mert félek, hogy átüt rajta (pl. ahogy a vízcseppek is jobban meglátszódnak egy világos nadrágon).
Mennyire van ez így rendben? Vagy másnál is ennyire normális, hogy a kapcsolat ilyen stádiumban így beindul az előváladék termelődése?
Vagy mindehhez hozzájárul a szüzességem?
Sajnos nekem is alacsony az ingerküszöböm, és ha már az éppen aktuálisan kinézett lány mellet vagyok akkor is felébred "minden gyönyörök forrása"...
Ez van ezzel kell neked is élni.
Nekemis nagyon jön...énsetudom,hogy normális-e. De én csak otthon szoktam észrevenni.:D
Bár én még nagyon fiatal vagyok..Mikor fogdosták a pö csöm gatyán keresztül,na akkor rendesen átáztam..:D
Szóval szerintem normális.:)
30 éves vagyok, és nekem is sok jön. Ez nem baj, sőt! Nagyon is jó. Simább behatolás lesz, mert lesz elég nedv.
Többek között ezért is jó az előjáték. Nem csak ezért, de ez is lényeges szempont :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!