Elítéltek azért mert egyéjszakásban vesztettem el?
Figyelt kérdés
Azóta senkivel se szexeltem.2014. szept. 20. 21:54
21/28 anonim válasza:
Véletlenul elkuldte..szoval: tini vagy,ne hogy mar az igazit keresd,mint sok diszfsz..Elni kell.Megtetted..Majd ugyis szerelmes leszel,akkor mar senkit nem fog erdekelni,h mikor kivel dugtal eloszor.
A sok prud,ketszinu emberhez meg nincs hozzafuzni valom.:)
22/28 anonim válasza:
Nem ítélnélek el! Az a fontos, hogy most milyen vagy és nem amilyen voltál. Viszont te se ítélkezz, ha olyan pasival kerülsz össze, aki átment a fél városon vagy nem volt még semmilyen kapcsolata.
23/28 anonim válasza:
#21: az kész röhej, ahogy te is magyarázod a bizonyítványod. :D Mert aki nem romlott erkölcsileg, az csakis prűd lehet, mi? :D Elárulom, hogy volt már 5 éves kapcsolatom is, és a prűdségtől igen messze állok, ahogy a szüzességtől is. Élni kell...lehet úgyis élni, ha nem csinálsz hülyeségeket. De éljetek ahogy gondoljátok, csak aztán ne csodálkozzatok, hogy másnak ez nem tetszik.
24/28 anonim válasza:
Szerintem ne tegyél fel ennyire megosztó kérdést, mert nem lehet jól kijönni belőle, csak lenézősdi van belőle, főleg az álszentek részéről (akinek nem inge..).
Engem speciel nem érdekel, hogy kivel, mikor, hogyan csinálod, és hanyadikat, te dolgod. Ne hagyd hogy az határozzon meg, hogy mások mit gondolnak rólad, ne hagyd befolyásolni magad. Egyszer élünk, ki tudja meddig, tedd azt, amit szeretnél, évekkel később úgyse fog emlékezni rád senki. :)
25/28 anonim válasza:
Nézd, én leginkább pénzért veszíteném el (legszívesebben) tehát nem ítéllek el...
26/28 anonim válasza:
Nem :) Ha te így láttad jónak, akkor így láttad jónak :)
27/28 anonim válasza:
Atól függ. Ha jártatok szerelemböl együt és a fiú becsapot nem itélek el,viszont ha csak ugy barátságból feküdtetek le akkor igen elitélek mert akkor könnyüvérü vagy.
28/28 anonim válasza:
Rib_nc = nő, férfi erkölcsökkel ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!