Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Gáz, ha egyéjszakásban vesztet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz, ha egyéjszakásban vesztettem el?

Figyelt kérdés
Van egy fiú,akivel nagyon vonzódunk egymáshoz és 11 éve ismerem meg haverok is vagyunk és az utóbbi fél évben kavargatunk. Nagyon bejön nekem és vonzódok hozzá testileg,de kapcsolatot nem tudnék vele elképzelni és elkötelezni sem akarom most magam. (Még soha nem volt barátom.) Mostanában nagyon kívántam/kívánom a szexet és már nagyon akartam valakivel. Olyannal szerettem volna az elsőt,akit szeretek,de lefeküdtem a haverommal. Nagyon jó volt és így utólag nem bántam meg,csak azt hogy nem érzelemből volt. Nagyon ribancos ez a viselkedés? Azóta még 2x voltunk együtt
2013. máj. 22. 20:34
 1/10 anonim ***** válasza:
Ha neked jó volt akkor nem gáz :)
2013. máj. 22. 20:34
 2/10 anonim ***** válasza:
ha akartad és jó volt, nem bántad meg...akkor egye fene, nem gáz
2013. máj. 22. 20:35
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem ribancos. De leírtad, hogy ezt akartad, szuper volt, nem bántad meg. Akkor meg mi a kérdés? Nem mindegy, más mit gondol, ha neked semmi kétséged sincs?
2013. máj. 22. 20:35
 4/10 anonim ***** válasza:
Nem gáz ha nem bántad meg.
2013. máj. 22. 20:36
 5/10 anonim ***** válasza:

Nem,jó volt ez így.Legalább szép emlék marad.

Sz*rd le ki mit mond,itt sok az álszent,azt fogják úgy is mondani,hogy könnyűvérű vagy..ez nem igaz,mert neked az első volt.De,ha a sokadik lett volna se lenne másoknak hozzá köze.

2013. máj. 22. 20:36
 6/10 anonim ***** válasza:
Én is tömtelek volna mint a hálaadásnapi pulykát a csávó helyében.
2013. máj. 22. 20:37
 7/10 anonim ***** válasza:
Dék dett biccs.
2013. máj. 22. 20:42
 8/10 anonim ***** válasza:
Szerintem te is tudod, hogy jó volt-e vagy nem. Megbántad, mert nem érzésből tetted. Így utólag fölösleges lenne siránkozni rajta, de így könnyen megsérülhetsz, ha nem szerelemből teszed. Ha meg haverok is vagytok nem értem miért nem tudod elképzelni vele a közös kapcsolatot, ha kívánod is, ez valahol szerintem már egy kapcsolat, de ezt ti érzitek.:)
2013. máj. 22. 20:45
 9/10 anonim ***** válasza:
Ha később sem fogod megbánni, akkor nem gáz.
2013. máj. 22. 20:52
 10/10 anonim ***** válasza:
Én meg 18évesen vesztettem el fiú létemre egy prostival, akivel ráadásul 1óra szex után sem tudtam elélvezni. Te még mindig jobban jártál.
2013. máj. 22. 22:48

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!