Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Elítéltek azért mert egyéjszak...

Elítéltek azért mert egyéjszakásban vesztettem el?

Figyelt kérdés
Azóta senkivel se szexeltem.
2014. szept. 20. 21:54
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
Mért nem kezdenél egy ilyen lánnyal? Ez miért kiábrándító?
2014. szept. 20. 22:19
 12/28 anonim ***** válasza:
62%
Azért nem kezdenék, mert nincs tartása az illetőnek, és egy csomó kérdést felvet ez a viselkedés. Nekem egy olyan lányra lenne szükségem, akinek a szex nem csak testiség. Sokkal jobban örülnék egy szűz lánynak, aki a szerelmével szeretné elveszíteni, nem érdekel, hogy nem tapasztalt, vagy ilyesmi.
2014. szept. 20. 22:33
 13/28 anonim ***** válasza:
62%
Mert hát az milyen már, hogy nekem külön udvarolnom kell, időt, energiát fektetni bele, hogy kiismerjem, megszerettessem magam vele, és viszont. Erre meg valakinek előttem csak úgy megadta magát 1 éjszaka erejéig, csak azért, mert viszketett neki odalenn. Ez eléggé negatív kép nekem, hogy a szexet ilyen éretlenül fogja fel, egyszerű testi igény kielégítés.
2014. szept. 20. 22:59
 14/28 anonim ***** válasza:
72%
Le merem fogadni, hogy magatokkal szemben más az elbírálás, az nem gáz, hogy ti kikkel ba$ztatok eddig... Eltaláltam, vagy eltaláltam?
2014. szept. 20. 23:14
 15/28 anonim ***** válasza:
46%

14-es:

Én sajat magamat se bíralom el mashogy

Meg mint valaki jól leírta minek teperjek olyan lányert aki masnak a szüzesseget odaadta par perc utan,egy buliban,piasan..

Egyszerűen nem tudnám utana komolyan venni mint partnert.

18/F

2014. szept. 20. 23:17
 16/28 anonim ***** válasza:
#14: Te aztán biztos jobban tudod, hogy hogyan élem az életemet. Ennyire nehéz elképzelni, hogy valaki nem fekszik össze akárkivel? Azért keresek ilyen lányt, mert nyilván én is ilyen vagyok.
2014. szept. 21. 01:56
 17/28 A kérdező kommentje:

Szerintem pedig van tartásom. 17 éves koromig szűz voltam. És nem egy idegennel feküdtem le buliban ittasan, hanem egy barátokmal és nem buliba és nem ittasan.

Nem hiszem hogy mások olyan könnyen bírják szex nélkül 17 évig.

2014. szept. 21. 08:35
 18/28 anonim válasza:
NEM!!!! sot szerintem jol tetted, hogy nem a baratoddal benaztal eloszor
2014. szept. 21. 08:40
 19/28 anonim ***** válasza:
54%

17 évig :D:D:D:D:D, te vén róka, hát csoda, hogy nem haltál meg végelgyengülésbe. Komolyan szánalmas a következő generáció. Már közelebb vagytok az állathoz mint az emberhez. Az ilyet röhögve hagynám a 3.14csába :D:D

Remélem azért a levehtő protkót nem hagytad otthon

2014. szept. 21. 10:29
 20/28 anonim ***** válasza:
57%

Utolsó...A te stílusodhoz no comment..:)

Kérdező!

Ne hallgass az irigy,féltékeny,szűz válaszadókra.

Tini vagy,

2014. szept. 21. 10:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!