Lányok! Ma vesztettem el a szüzességemet, meddig fogok vérezni ezután?
Figyelt kérdés
2014. aug. 9. 23:17
1/11 anonim válasza:
Nem szabadna azért annyira vérezned..már max. aznap abba kellene maradnia, de inkább ugy mondanám hogy amikor elvesztetted akkor picit vérzik és utána már nem jellemző.. Ha nem mulik el menj el nőgyógyászatra akár ügyeletre is, mert akkor komolyabb probléma lehet..
2/11 Makker bolha válasza:
Persze ha nem vagy 15 eves és elmész akkor a rendőrbácsik fognak jöni :D
3/11 anonim válasza:
Én egyátalán nem véreztem az első alkalomnál, úgyhogy nem tudom. De szerintem se normális ha olyan nagyon vérzel, menj el dokihoz!
4/11 anonim válasza:
Az elsővel értek egyet, ha 2-3 órával az aktus után se múlik el menj be az ügyeletre.
Egy orvostan hallgató
5/11 anonim válasza:
Én nem véreztem egyáltalán, tehát nem tudom pontosan. De szerintem ha nagyon vérzel, az nem jó. Élénk piros? vagy barnás?
6/11 anonim válasza:
És ne félj az orvos nem fog rendőrt hívni.
az orvostan hallgató
7/11 anonim válasza:
Fiú vagy lány vagy, kedves kérdező?
8/11 anonim válasza:
én se véreztem egyáltalán. de szerintem se normális ha pár óránál tovább vérzik
9/11 anonim válasza:
7-es reméljük lány, ha fiú akkor az már nagyon sulyos gond..
10/11 A kérdező kommentje:
lány vagyok! :D köszönöm a válaszokat :) közben szépen elmúlt szóval szerintem nincs gáz:)
2014. aug. 9. 23:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!