Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Most vesztettem el a szüzesség...

Most vesztettem el a szüzességem, s a barátom hát bár megbizok benne, de csak a közösülés felénél tett óvszert, lehetek terhes? Vegyek esemény utáni tablettát?

Figyelt kérdés
Annyi hogy úgy tudom, hogy mivel kb egy hét múlva kell megjöjjöna menstruációm, igy az peteérés időszakának már vége, azonban mivel ez volt az első alkalom, félek :P Ajánlatos-e az esemény utáni tabletta? vagy mi a teendő?:)
2014. júl. 30. 00:41
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

ennyire felelotlen.. meg

is erdemelned

2014. júl. 30. 00:42
 2/17 anonim ***** válasza:
Már mint a behatolkás után nagyjából féltávon? És ezt te hagytad neki? Lehet, hogy nem ártana, előváladék minden esetben lehet.
2014. júl. 30. 00:43
 3/17 anonim ***** válasza:
Kevés rá az esély, de lehetsz terhes!
 4/17 anonim ***** válasza:
k**va felelotlenek vagytok
 5/17 anonim ***** válasza:
0%
Kétlem hogy terhes leszel, én is csináltam már így, ráadásul középidőbe és nem lett semmi. Mondjuk a barátom 30 éves volt és világ életébe megszakítással védekezett, szóval tudta hogy kell.
2014. júl. 30. 00:44
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
nevet választani a gyereknek
2014. júl. 30. 00:44
 7/17 A kérdező kommentje:
felelőtlen vagy sem, de már gyerekkori legjobb barátom, megbizom benne, azoktól kérdem, akik tényleg komolyan válaszolnak a kérdésemre, érdemes esemény utáni tablettát vegyünk holnap vagy sem?
2014. júl. 30. 00:47
 8/17 bumbi02 ***** válasza:
100%
Az ilyen kérdés miért nem szex előtt fogalmazódik meg a kis fejedben? Amúgy ajánlatos lenne, amíg ennyit értesz a szexhez, inkább csak gyakorikérdésezz. 370 oldalnyi "Lehetek terhes?" kérdésünk van már. Ne szaporítsd.
2014. júl. 30. 00:48
 9/17 anonim ***** válasza:
Értem én, hogy te megbízol benne, de azért ha látod, hogy nek húz óvszert azért megszólalhattál volna! Nálatok nem volt felvilágosító óra?
2014. júl. 30. 00:50
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

" de már gyerekkori legjobb barátom, megbizom benne"

Esetleg akciós előtt közölte, hogy ő vissza tudja tartani az előváladékot, vagy épp megmondta, hogy 0 az előváladékában található sperma száma? :D

Ez nem bizalom kérdése, de gondolom nem figyeltél biológia órán..

Szerintem ugorj be reggel egy nőgyógyászhoz és ős majd felvilágosít a lehetőségekről és a kockázatokról.

Ha fiú lesz, legyen mondjuk Róbert :D

2014. júl. 30. 00:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!