Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szűznek számít, vagy sem?

Szűznek számít, vagy sem?

Figyelt kérdés
Ha egy fiú még soha nem élvezett el egy lányban, de közösült már (orgazmus nélkül), akkor ő most szűznek számít még? Ti hogy definiálnátok az állapotot ebben az esetben?

2014. máj. 10. 14:18
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Hát már nem számít szűznek szerintem hiszen a lényeg megvolt.. :) Az, hogy nem élvezett el az más téma L
2014. máj. 10. 14:20
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
A szüzesség csak egy társadalom által felállított fogalom. Mindenki személye szerint dönti el.
2014. máj. 10. 14:21
 3/11 anonim ***** válasza:
Szerintem igen. Szerintem akkor tól nem szűz egy fiú ha közösül a lánnyal és el is megy. Én úgy gondolom hogy onnantól lehet mondani hogy nem szűz.
2014. máj. 10. 14:25
 4/11 anonim ***** válasza:

Nem vagy már szűz.

Az a lány sem szűz már, aki lefeküdt valakivel, de nem élvezett el.

A lány akkor nem szűz már, ha járt benne férfi nemi szerv.

A fiú pedig akkor nem számít szűznek, ha járt már olyan értelemben, mint te is női hüvelyben.

Gondolj csak bele, hogy hány olyan lány-nő van, aki évek óta él rendszeresen nemi életet, de képtelen az orgazmusra. Akkor ő is szűz szerinted? Ugye, hogy nem.

2014. máj. 10. 14:25
 5/11 anonim ***** válasza:
Természetesen nem.
2014. máj. 10. 14:30
 6/11 A kérdező kommentje:

Ez egy elég filozófikus kérdés, tudom... Nincs jó meg rossz válasz rá.

#4 : értem amit mondasz, és van benne logika, de nem hiszem, hogy jelen esetben elhanyagolható körülmény lenne, hogy fiúról van szó. Ha akarom, így nézem, ha akarom, másképpen látom.

Ha valakinek étel kerül a szájába, de nem nyelte le, hanem valamiért kiköpte, az mindegy, már akkor is úgy kell venni, hogy evett?

2014. máj. 10. 14:34
 7/11 A kérdező kommentje:
Ja, mindenki kapott zöld kezet, és köszi a válaszokat!
2014. máj. 10. 14:35
 8/11 anonim ***** válasza:

"Ez egy elég filozófikus kérdés, tudom... Nincs jó meg rossz válasz rá."

- A filozófikus kérdésekre is van jó meg rossz válasz.

"nem hiszem, hogy jelen esetben elhanyagolható körülmény lenne, hogy fiúról van szó. Ha akarom, így nézem, ha akarom, másképpen látom."

- Nem értem, miért nem volna elhanyagolható.

"Ha valakinek étel kerül a szájába, de nem nyelte le, hanem valamiért kiköpte, az mindegy, már akkor is úgy kell venni, hogy evett?"

- Ez egy végtelenül rossz párhuzam. Ennyi erővel azt is mondhatnád, csak onnantól nem szűz egy lány, hogy megtermékenyült.

Egyébként eléggé önkényes a meghatározása annak, hogy meddig számít valaki szűznek, de szerintem akinek fontos a kérdés, hogy szűz-e, az először is döntse el magában, mit ért alatta. Viszont a kérdésed eléggé szélsőséges példa, nem hiszem, hogy sokan vallanák, hogy még szűz a fiú ilyenkor.

2014. máj. 10. 14:40
 9/11 anonim ***** válasza:

"Ha valakinek étel kerül a szájába, de nem nyelte le, hanem valamiért kiköpte, az mindegy, már akkor is úgy kell venni, hogy evett?"

Ez pont egy rossz példa volt.

Erre a jó példa, ha már ételnél tartunk, hogy ez olyan, hogy te is ettél, én is ettem, viszont te jól laktál, én meg nem. Vagy neked ízlett, amit megettél, nekem meg nem. A lényeg, hogy mindketten ettünk.

Vagyis te is szexeltél ugyanúgy, mint bármelyik más fiú-férfi, csak neked közben nem volt orgazmusod, míg a másiknak igen.

Szóval lehet itt lovagolni a témán, de attól már nem vagy szűz.

A szűz az, aki még soha nem járt lányban-nőben úgy, ahogy te már igen. Függetlenül az élvezettől.

2014. máj. 10. 15:19
 10/11 anonim ***** válasza:
miért az szeretnél még lenni ?:)
2014. máj. 10. 23:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!