Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Most vesztettem el a szüzesség...

Most vesztettem el a szüzességem, s a barátom hát bár megbizok benne, de csak a közösülés felénél tett óvszert, lehetek terhes? Vegyek esemény utáni tablettát?

Figyelt kérdés
Annyi hogy úgy tudom, hogy mivel kb egy hét múlva kell megjöjjöna menstruációm, igy az peteérés időszakának már vége, azonban mivel ez volt az első alkalom, félek :P Ajánlatos-e az esemény utáni tabletta? vagy mi a teendő?:)
2014. júl. 30. 00:41
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
igy is én szóltam meg, mondjuk annyi hogy volt már egy 4 éves párkapcsolata, és nem 13 éves hogy ne hiddjem el egy szavát sem, hanem lassan 25
2014. júl. 30. 00:52
 12/17 anonim ***** válasza:
51%
a tköm ki van már a sok idiótával aki barmolja azokat akik megszakításosan védekeznek. felelőtlenek vagytok...jajj már komolyan, oké, hogy nagyobb az esélye de semelyik védekezési módszer sem tökéletes, valaki fogamzásgátló mellett esik teherbe, azokat miért nem bsztatjátok hm? Csekély esélye van annak hogy így valaki teherbe esik, sokan több évig így védekeznek, nem lesz semmi baj, valaki meg teherbe esik, na bumm, ez van, más módszerekkel is megesik. előváladék így meg amúgy, és rögtön mindenki úgy állítja be mintha egyenesen beleélvezett volna az emberbe, bár tegyük hozzá még úgy sem biztos hogy teherbe esel. teljesen egészséges emberekkel is megtörténik hogy évekig próbálnak összehozni egy babát, és akkor ők non stop nyomják punciba élvezve
2014. júl. 30. 00:56
 13/17 anonim ***** válasza:
Egyik sem tökéletes, igaz! Viszont a cél a minél biztosabb védekezés, ez az amit a két partner biztosíthat! Elismétlen a lényeget, hogy érthető legyek, tehát nem a 100% védelem cél ilyenkor, hanem a 100%hoz minél közelebbi védekezés. Persze az óvszer kellemetlen, de pl. a tabletta az a megszakitásosnál is biztonságosabb és az élményen sem ront! Ha valaki érett, képes felelőséget vállalni, akkor beszedi a tabletákkat rendszeresen, nem pedig csak vakon rábizza a fiújára dolgot.
2014. júl. 30. 01:08
 14/17 anonim ***** válasza:
A korral nem feltétlenül jár ész is. 25 éves, de felelőtlen! Ha már ott volt az a nyamvadt óvszer, miért nem lehetett az akció elejétől használni?
2014. júl. 30. 01:12
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

" Csekély esélye van annak hogy így valaki teherbe esik, sokan több évig így védekeznek, nem lesz semmi baj, valaki meg teherbe esik, na bumm, ez van,"

Oké, te meg tudod mondani ránézésre, hogy ki fog és ki nem fog így teherbe esni? Ja, hogy ezt nem...

A Pearl-indexről hallottál már? Az egy éves vizsgálati periódus alatt a folyamatosan megszakítással védekezők 35%-a esett teherbe, míg a fogamzásgátlót használók 0,1-0,5%-a.

Persze, fogamzásgátlóval is teherbe lehet esni, csak épp nem mindegy, hogy 1000 párnál csúszik be 1 gyerek, vagy 1000 felelőtlen idióta hoz össze 350 purgyét :D

2014. júl. 30. 01:31
 16/17 anonim válasza:
Lehetsz terhes xdd
2014. júl. 30. 12:06
 17/17 anonim ***** válasza:

15-ös, őszintén engem az az 1000-ből 1 is zavar.

Tabletta mellet hogy lesz terhes?

Óvszer mellett is csak szakadáskor lehet, de arról tudomásunk van, azt meg lehet előzni.

2014. aug. 1. 02:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!