Miért történt ez? Pedig mindketten akartuk.
Figyelt kérdés
Egyik nap majdnem lefeküdtünk a barátommal, nekem ez lett volna az első, neki viszont nem. Mindketten felizgultunk, de amikor betette volna, akkor nem sikerült, mert egyből kiszáradtam. Nagyon rossz érzés volt, hogy nem sikerült, a barátom mondta, hogy nincs semmi baj, nem tehetek róla, majd ha készen állok rá, akkor megtörténik, de engem akkor is nagyon zavar... Én 16 vagyok a barátom meg 192014. szept. 4. 17:20
1/2 anonim válasza:
Velem ugyan ez volt a helyzet és nagyon kétségbe voltam esve....nem egyszer történt meg és már mondtam hogy ezt nemhiszem el valami baj van velem...hiába izgutam fel ahogy arra rátértünk volna rögtön kiszáradtam (ekkor voltam 16) ezért első alkalomnál sikosítót használtunk és fel is voltam izgulva és nem is fájt szinte ...ez után soha nem volt gond azzal hogy benedvesedjek csak első alkalommal tudat alatt is izgultam gondolom ezért történhetett :)
18/L
2/2 anonim válasza:
"tulizgulas" tipikus esete tortent. megoldas: nyugalom, relax. kiserletezes, gyakorlas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!