Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hány éves korba érdemes...

Hány éves korba érdemes lefeküdni a barátommal? Mindketten szüzek vagyunk.

Figyelt kérdés
Szűz lány vagyok.14 éves a barátomba nagyon szerelmes vagyok.1 hónap múlva betöltöm a 15öt. Lefeküdni max csak egy év után szeretnék vele. De a legjobb az lenne ha betölthetném a 16ot. Nem lesz késői? Nem fogjuk megkívánni egymàst? Ti mikor vesztettétek el a szüzességeteket?

2014. jún. 7. 08:10
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
39%
Ideális: 16-18 sztem.
2014. jún. 7. 08:11
 2/18 anonim ***** válasza:
90%
Akkor tedd meg ha igazán szeretitek egymást,mert akkor van értelme
2014. jún. 7. 08:13
 3/18 anonim ***** válasza:
Szerintem ne életkorban mérjétek, hanem a kapcsolat "korában"... Én fél évet minimum kivárnék ennyi idősen, az biztos. Viszont ha 18 lennél, jobban bíznék benne, hogy tudod, mit csinálsz és 3-4 hónap után azt mondanám, miért ne? (saját példámat nézem, mert 14 évesen nekem is voltak hasonló terveim, de így utólag nem bánom, hogy lassan 18 ként került erre sor, mert valahogy egész máshogy látom most a világot, mint akkor :D )
2014. jún. 7. 08:16
 4/18 anonim ***** válasza:

A srác hány éves?

Fölösleges időt kikötni, persze 4-5 hónapot ebben a korban még várni kéne, hogy biztosan ne csak arra legyél jó neki. de ha 9 hónap után úgy gondolod nem fogod megbánni, és nagyon akarod, akkor minek várnál még 3at? Nem nagyon változtatna semmit.

Csak majd gondold át, hogy biztos legyél benne, és ne bánd meg később.

2014. jún. 7. 08:26
 5/18 Bukor Peti ***** válasza:
akkor tedd meg ha mindketten nagyon szeretitek egymást
2014. jún. 7. 08:28
 6/18 anonim ***** válasza:
Nem csak a kor számít, hiszen 18 év felett is lehet olyan, hogy nem bízol benne maximálisan, és nem tudod biztosan, hogy ő tényleg szeret-e Téged, vagy csak a tested kell neki.
2014. jún. 7. 08:32
 7/18 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. Ne csak azt érdemelje ki a fiú, hogy elvegye a szüzességed, hanem a pettinget is, sőt azt is, hogy egyáltalán lássa a ruha alatti testrészeid! És egyáltalán nem késő, ha vársz 16 éves korodig, sőt az sem ha tovább! Ha tényleg szeret, akkor megérti!
2014. jún. 7. 09:00
 8/18 anonim ***** válasza:

Persze, csak 18 fölött már kell annyira tapasztaltnak lenni, hogy leszűrje ezt az emberlánya. 14-18 ig kb az a kor amikor mindenki ilyen téren tapasztalatot szerez, és a fiúk többségének csak a szex számít. Fölötte már nem nagyon fog több hétig/hónapig ismerkedni, randizni csak azért egy srác, hogy megrakjon párszor és lelépjen. Ha meg mégis arra hajt akkor azt észre veszi.

2014. jún. 7. 09:14
 9/18 anonim ***** válasza:

Nem kell sietni! Majd ha már úgy érzitek, itt az idő.

Én 20 voltam. 24-f.

2014. jún. 7. 10:47
 10/18 anonim ***** válasza:
6. vagyok. Pont azt akartam mondani a válaszommal, hogy a tisztelet számít.
2014. jún. 7. 11:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!