Érdemes első együttlét előtt egy ideig az önmegtartóztatás, hogy így alapból kanosabban, könnyebb legyen a teljesítés a barátnőmnél? (mindketten szüzek vagyunk)
a szűz lányoknál nem teljesíteni kell, hanem el kell a megfelelő meghitt hangulatot, hogy ráhangolódjanak. Aztán szép óvatosan behatolni, mert nem tudni mennyire fog neki fájni.
Ha csak rá ugrassz mint egy kiéhezett hiéna azzal nagy eséllyel elveszed a szextől a kedvét, mint hogy szép emlékeket hagysz.
boldog április 2-át.
De amit írtam nem hülyeség, csak biológia.
Nem magyaráznak hülyeséget. Ha a barátom első alkalommal türelmetlenül - mert a vágya azzá teszi -, gyorsan hatol belém, szerintem az lett volna az utolsó, amit ketten csinálunk együtt.
Bár lassan tette be - el sem élvezett közben, meg semmi, nem is mozdult -, még így is majd' meghaltam az elején, annyira fájt.
Szóval verd ki előtte, hogy tovább bírd, mert a lány nem fog örülni, ha csak hirtelen beteszed neki - a egyáltalán menni fog és nem görcsöl (pszichésen) rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!