Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hány éves korba érdemes...

Hány éves korba érdemes lefeküdni a barátommal? Mindketten szüzek vagyunk.

Figyelt kérdés
Szűz lány vagyok.14 éves a barátomba nagyon szerelmes vagyok.1 hónap múlva betöltöm a 15öt. Lefeküdni max csak egy év után szeretnék vele. De a legjobb az lenne ha betölthetném a 16ot. Nem lesz késői? Nem fogjuk megkívánni egymàst? Ti mikor vesztettétek el a szüzességeteket?

2014. jún. 7. 08:10
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Olyan 20 alatt nem igazán ideális, de 20 környékén is kérdéses sokszor. Most ezért mindenki kiröhög, de ez van!
2014. jún. 7. 11:52
 12/18 anonim válasza:

Én 17 éves voltam.

És nagyon jól gondolod, tényleg ráérsz vele. Egy évet simán várhatsz még. Szerintem ha mind2en szüzek vagytok, nem "kívanjátok" úgy egymást mivel azse tudjátok mi az tulajdonképpen. Nyilván kesőbb egy évet várni vele az kegyetlen lenne de szerintem így nem lesz gond :). Ha a fiú hisztizik emiatt akkor ennyit is ér, akkor nem szeret igazán.

2014. jún. 7. 16:51
 13/18 anonim ***** válasza:
14+
2014. jún. 8. 15:48
 14/18 anonim válasza:

Esküvő után,mondjuk 20éves kor elmúltával.

http://www.youtube.com/watch?v=i1srTNKTTFM&index=11&list=PLD..

Nézd meg az egész sorozatot.

2014. jún. 8. 18:05
 15/18 anonim válasza:
15 évesen szerintem már tök ideális. én még 14 se vagyok,de már ezen gondolkozunk
2016. nov. 2. 12:00
 16/18 A kérdező kommentje:

sziasztok:D

haha 2 és fél éve volt majdnem hogy kiírtam ezt a kérdést

nem feküdtem le vele:)

és még azóta is szűz vagyok, bár már van új barátom.

vele akkor kb 1 hónap után szakítottunk

2016. nov. 3. 14:15
 17/18 anonim ***** válasza:
Nocsak! :)
2016. nov. 3. 14:25
 18/18 A kérdező kommentje:

Meg tul fiatal voltam hozza es eretlen, meg most is annak tartom magam:Ddd

A mostani baratommal sokkal komolyabbnak erzem:) meg csak 3 honapja vagyunk egyutt de meg varunk a "dologgal" :D

2016. nov. 6. 10:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!