Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Párom és én mindketten bujósak...

Párom és én mindketten bujósak vagyunk!?

Figyelt kérdés
Nagyon sokszor össze bujunk és eléggyakran van hogy csak fekszünk össze bujva és nekem erekciom lesz! Nagyon zavar hogy csak azért mert odabujtam hozzá! Ez változni fog? 16/F
2014. márc. 23. 12:19
 1/6 anonim ***** válasza:
Ez miért baj?
2014. márc. 23. 12:19
 2/6 anonim ***** válasza:
Igen, idővel picivel több kell majd, hogy felálljon.
2014. márc. 23. 12:28
 3/6 A kérdező kommentje:
Engem zavar hogy nem bujhatok mellé csak úgy! Meg nyom engem és őt is! És azt hiszi hogy mindig szeretkezni akarok vele! Csak ennyi!
2014. márc. 23. 12:32
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

De aranyos vagy :)

De ez miatt ne érezd rosszul magad, az én barátom is ilyen, sőt én is ha sokat ölelkezünk benedvesedek de ez nem jelenti azt hogy mindig csak szexelni akarunk. Na jó talán, dehát nem mindig olyanok a körülmények :D szóval nyugi ez teljesen természetes :) egy idő után már több fog kelleni nyilván, de addig normális dolog hogy a tested reakcióba lép.

18L

2014. márc. 23. 13:55
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! :)
2014. márc. 23. 23:20
 6/6 anonim ***** válasza:
Nyugi, az én barátom is ilyen :) Sőt, én is gyorsan benedvesedek.
2014. márc. 24. 16:00

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!