Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mennyire nehéz megőrizni egy...

Mennyire nehéz megőrizni egy férfinek a szüzességet 30 éves korog?

Figyelt kérdés

23 éves fiú vagyok és úgy gondlom, ez egy ritkaság manapság, hogy 30 évesen szűz valaki, ettől különb leszek, mint a többi férfi.

Csak az a baj, hogy már nagyon kívánom a szexet, nagyon kíváncsi vagyok milyen lehet egy nővel. Nőt szerezni nem lenne nehéz dolgom, mert szerencsére a helyesebb izmosabb pasik közé tartozok. Szóval mekkora tartás, akaraterő és türelem kell ahogy hogy megtartsam a szüzességem

2014. szept. 4. 16:56
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Utolsó előtti, én ezt kötve hiszem. Szerintem nem vennéd őt komolyan, hanem olyan emberekkel jönnél össze, akik szexben tapasztaltabbak.
2014. szept. 5. 17:33
 22/22 anonim ***** válasza:
Legalább te ne b@**d el az életed, haver! Mondjuk én még nem vagyok 23, hanem "csak" 21, de én már kezdek ebbe beleőrülni. Szerintem élvezd az életet, még fiatal vagy, mert lehet hogy később megbánod, hogy annyi évet elvesztegettél. De azt csináld, amit jónak látsz!
2014. szept. 9. 20:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!