Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mennyire nehéz megőrizni egy...

Mennyire nehéz megőrizni egy férfinek a szüzességet 30 éves korog?

Figyelt kérdés

23 éves fiú vagyok és úgy gondlom, ez egy ritkaság manapság, hogy 30 évesen szűz valaki, ettől különb leszek, mint a többi férfi.

Csak az a baj, hogy már nagyon kívánom a szexet, nagyon kíváncsi vagyok milyen lehet egy nővel. Nőt szerezni nem lenne nehéz dolgom, mert szerencsére a helyesebb izmosabb pasik közé tartozok. Szóval mekkora tartás, akaraterő és türelem kell ahogy hogy megtartsam a szüzességem

2014. szept. 4. 16:56
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
9. attól még barátkozhatunk és a barátnőm lesz, jól el leszünk stb, csak szex nélkül
2014. szept. 4. 17:06
 12/22 anonim ***** válasza:
10: [link]
2014. szept. 4. 17:12
 13/22 anonim ***** válasza:

12. De még az ilyennek is jut nő, csak persze az ő kategóriájában!

[link]

2014. szept. 4. 17:24
 14/22 A kérdező kommentje:

12. DE szerintem ha szép belül, és aranyos, rendes, akkor nem könnyen, de ilyen nőt is kaphat.

[link]

2014. szept. 4. 17:31
 15/22 anonim ***** válasza:
Hidd el, ha lesz barátnőd megfogod kívánni szexuálisan. Amúgy vallásos vagy?
2014. szept. 4. 17:56
 16/22 A kérdező kommentje:
15. teljesen ateista
2014. szept. 4. 18:00
 17/22 anonim ***** válasza:
Ha tényleg nagyon kívánod a szexet, nem fogsz tudni ellenállni, de minek tartogatni annyi ideig? A vágyakat ki kell élni, különben belebetegszel.
2014. szept. 4. 18:43
 18/22 anonim ***** válasza:
Azt sejtem, hogy ilyenekre nem fognak nyomulni a nők, rád se fognak nézni, el vagy te tévedve, egy férfinak pont nem erény a szüzesség, el kell veszteni minél hamarabb, és utána is sokat szexelni.
2014. szept. 4. 18:49
 19/22 anonim ***** válasza:

18. Ezt nagyon rosszul tudod, lehet a r*biknek ez a fontos, de a normális nőknek nem.

Nagyon nagy baráti társasságom van és elég jó nők vagyunk és igenis felnézünk az ilyen fiúkra és simán összejönnénk vele. Az igaz, hogy tanultabb intelligensebb kulturáltabb nők vagyunk. 25L

2014. szept. 4. 19:15
 20/22 anonim ***** válasza:
Én nem megőriztem, hanem így alakult sajnos.
2014. szept. 4. 22:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!