Elvettem a barátnőm szüzességét. De ahogy átszakitottam elkezdett ömleni a vér belőle. Órákig vérzett utána. Ez normális?
Figyelt kérdés
2014. aug. 30. 22:40
3/10 A kérdező kommentje:
Szerinted?
2014. aug. 30. 22:47
4/10 anonim válasza:
Pár napig is eltarthat néha a vérezgetés.
Ha azóta rendbe jött, nincs semmi dolgotok. Ha úgy érzi a barátnőd, nem stimmel valami, menjen nőgyógyászhoz.
5/10 A kérdező kommentje:
Másodszor is vérzett elèggé.Nem akar orvoshoz menni hiába mondom neki
2014. aug. 30. 23:02
6/10 anonim válasza:
Lehet, nem ártana megnézetnie magát.
7/10 anonim válasza:
én egy grammnyira nem véreztem! és amúgysem szabadna nagyon! ez nem normális! mindenképp vedd rá valahogy, hogy menjetek el orvoshoz, mert inkább legyen vaklárma mintsem, hogy valami baj legyen..
8/10 anonim válasza:
A vérzés ilyen esetben abszolút normális, na de nem az, hogy ÖMLIK belőle a vér!!! Menjen el - a biztonság kedvéért legalább - nőgyógyászhoz!
9/10 anonim válasza:
Az én barátnőm is órákig vérzett az első szeretkezésünk után, de csak mert utána leesett a lépcsőn. Normális.
10/10 anonim válasza:
én necrophil vagyok, gondolom mondanom sem kell...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!