Miért késik a menstruációm?
Figyelt kérdés
3-4 napja késik, általában pontosan szokott megjönni (kivétel múltkor, 1 hetet késett). Terhes nem hiszem, hogy lehetek, szűz vagyok, párommal csak orál volt és mindig kezet mosott előtte. (ha a fehérnemű spermás lett, és később felvettem, attól esetleg lehetséges? vagy, ha a szeméremdombra került? )2014. aug. 19. 23:07
1/4 anonim válasza:
Ha kesik,vagy nem jon meg nem kell egybol a terhessegre gondolni! Lehet ciszta vagy barmi mas ok amiert keshet. Nem hiszen hogy terhes lennel de a legbiztosabb ha csinalsz egy tesztet 2het utan es az majd megmondja vagy nogyogyaszhoz menj! Az majd rogton azt is kivizsgalja mi a bajod nem csak azt hogy terhes vagy e;)
2/4 anonim válasza:
Ne aggódj emiatt biztosan nem leszel terhes!! Ne idegeskedj és ne gondolj rá folyton,mert az mégjobban gátolja! Nekem volt barátnőm olyan volt,ha nem jött meg neki már egy hétig,elmentünk bulizni,ivott egy kicsit és egyből megjött.Elég fura dolog :) De nálatok esély sincs rá!!
3/4 anonim válasza:
Ha nem szedsz fogamzásgátlót akkor nem feltétlenül jön meg pontosan. Nekem is van hogy 2-3 napot, akár 1hetet is kèsik, az sem biztos, hogy valami baj van nálad. Normális ha késik
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2014. aug. 23. 08:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!