Egy hetet késik a menstruációm. Pár hete együttvoltam a barátommal mondhatni. Gumit használtunk,2-3centit be is ment, de fájt, ezért abbahagytuk. Most mivan? Terhes lehetek? Komoly valaszokat varok.
egy hét nem gáz.
de mért nem izgatott fel a barátod rendesen akkor nem fájt volna
meg kell adni a módját és idejét az előjátéknak anélkül nem lesz jo meg ne izguljatok ha idegesek vagytok ugyse jo
En voltam kettonk kozul ideges.. o t
"Tapasztalt" elojatek is volt de lehet nem sikerult kello keppen benedvesednem vagy nem tudom .
A mostanitól nem... az előzőknél mi volt?
Tesztelj.
nyugi nincs semmi baj :)
1 év után még simán késhet, és nem rendszeres
nekem lassan 5 éve van meg, és még most is előfordul, hogy késik 1-2 hetet, bár ez nagyon ritka :)
16L
Ha az elejétől a végéig gumi volt rajta, akkor nem igazán lehetsz terhes.
Ha viszont szűz voltál, akkor nem a legjobb ilyenkor a gumi... fájhat tőle. Persze kell, mert különben terhes lehetsz.
A vérzésed is késhet emiatt, az első alkalmaknál, és vérezgethetsz is. Ha piros a vér, akkor megsebesültél (1 hét szünet javasolt) - ha barna, az a havi vérzés.
Akkor is egy kis szünet javasolt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!