Ha a menstruációm vége fele veszítem el a szüzességem az baj?
Figyelt kérdés
vagy nem tanácsos?
(5.napra gondolok)
2014. máj. 1. 22:04
1/13 anonim válasza:
És nem tudsz még 1-2 napot várni?
De am. nem lenne baj.
2/13 A kérdező kommentje:
biztosan?
2014. máj. 1. 22:06
3/13 A kérdező kommentje:
és ha elveszítem a szüzességem nem fog megjönni megint ugye?
2014. máj. 1. 22:07
4/13 A kérdező kommentje:
mármint pár napon belül.
2014. máj. 1. 22:07
5/13 anonim válasza:
már miért jönne meg? :D dehogy jön meg
6/13 anonim válasza:
Ha meg van még a szűzhártyád és az átszakad vérezhetsz, de az nem menstruáció, az meg nem fog megjönni megint érdekes is lenne, max. a következő alkalommal hamarabb megjön, ez előfordult pár lánynál, akiket ismerek, magamat beleértve.
De ajánlom így, hogy először olvasgass egy kicsit a szexről, mielőtt belevágsz, nehogy még rosszabb kérdésekkel állj elő itt nekünk.
7/13 A kérdező kommentje:
és nem baj ha 5. napon? tényleg szinte nem "folyik" belőlem semmi már csak belül még olyan
2014. máj. 1. 22:12
8/13 anonim válasza:
semmi baj vele. vérzés jelentkezhet, mikor elveszted, de az nem egy újabb menzesz.
9/13 anonim válasza:
Ha belül még olyan, akkor várjál. A fiú farka véres lesz brrr.
10/13 A kérdező kommentje:
de alapból az lesz mivel szűz vagyok xdxd
2014. máj. 1. 22:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!