Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
5. naojan tartok a hetnapos szunetnek (fogamzasgatlo) ha most bevennem, a menstruaciom abbamaradna holnap, vagy igy kizart, hogy hamarabb vege lenne?
Figyelt kérdés
a menstruaciom akkor szokott abbamaradni,mikor mar ujbol beveszem a tabit2013. márc. 4. 18:24
1/6 A kérdező kommentje:
bocs a helyesirasi hibakert..jaj es Belara-t szedek
2013. márc. 4. 18:27
2/6 anonim válasza:
Tehát ha 2 hétig nem veszed be a tabit akkor 2 hétig vérzel?????
Mert ha igen akkor jó lenne dokihoz fordulni a lehető leghamarabb...
3/6 A kérdező kommentje:
jaj nem ugy ertem...csak h pl a het napos szunet 2.-3.napjan szokott megjonni...es mikor beveszem a kovetkezo tablettat a szunet utan,akkor el is mulik. ez lesz a 4. levelem.
2013. márc. 4. 18:40
4/6 anonim válasza:
ha jön a 7 napos szünet és szeded tovább akkor nem fogsz a hónapban vérezni csak ha abbahagyod de miért tartassz tőle?nem értem.
5/6 A kérdező kommentje:
szerintem kicsit felreertettuk egymast :D a kerdesem az lenne,hogy most vagyok a 7napos szunet 5.napjan es ha ma beveszem a tablettat,akkor holnap mar abbamarad e a verzes.
es elnezest,nem menstruacio,hanem kozti verzes :)
2013. márc. 4. 18:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!