Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Késik a menstruációm. Lehet...

Késik a menstruációm. Lehet ettől?

Figyelt kérdés
A barátommal lefeküdtünk 1 hónapja és a szűzhártyám 2 napja szakadt át. Egyszer nem szakadt el az óvszer. Terhes nem lehetek ugye? Lehet azért késik mert átszakadt a szűzhártyám? /Olvastam ilyenről csak gondoltam megkerdezem/
2014. júl. 2. 09:18
 1/2 anonim ***** válasza:
igen, lehet csak attól
2014. júl. 2. 09:19
 2/2 anonim ***** válasza:

Most jóelőre szólok. Ha két hete nem jön meg akkor KÉSIK. És akkor érdemes egy tesztet venni.

Ha két hét alatt vagy akkor felesleges idegeskedned. Bármiért késhet. Ha egyoldalúan étkezel, ha nem ételezel, ha felfázol, ha idegeskedsz... bármiért.

Ezt most azért mondom el neked mint nő a nőnek, mert ha miden alkalommal csak a hepajt vered ki (teszem hozzá fiatalon dettó ugyanezt csináltam), akkor elég hamar kicsinálod magad.

Ok? Várd meg a két hetet, aztán tessék majrézni. Addig meg ne izgulj, mert felesleges.

2014. júl. 2. 09:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!