Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ettől késhet a menstruációm?

Ettől késhet a menstruációm?

Figyelt kérdés
Május 16-17-18 körűl kellett volna megjönnie. Utoljara àpr. 14-én voltam a barátommal úgy együtt. Utana ápr. 16-án megjött. Azon a héten beteg lettem antibiotikumot szedtem. Majd a második héten ISOPRINOSIN nevű gyógyszert. Elkaptam a csók betegséget. Ennek a tünetei: duzzadt nyirokcsomó, mandula; a máj és a lép meg van nagyobbodva. Azt olvastam, hogy az antibiotikumtól késhet esetleg ki is maradhat. Lehetséges, hogy ez miatt nem jött meg? Olyan fehér hüvelyváladék viszont van.

2013. máj. 20. 20:32
 1/4 anonim ***** válasza:

persze, hogy késhet és igen, ki is maradhat. antibiotikum sok mindenre hatással van, de ez még csak pár nap késés szóval lehet, hogy 1 vagy 1,5 hetet késik.

a terhesség szerintem nem játszik (:

2013. máj. 20. 20:41
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Sajnos ilyen vagyok, sok mindentől félek még attól is hogy terhes vagyok pedig igen kicsi az esélye. Viszont antibiotikumot akkor szedtem mikor megvolt. Akkor is kimaradhat? (persze mikor már nem volt meg utana pár nappal is szedtem még.
2013. máj. 20. 20:48
 3/4 anonim ***** válasza:

persze-persze, antibiotikum miatt viszkethet a nemiszerved, késhet vagy kimaradhat a menstruációd. felborítja a megszokott hormonháztartást, szóval át is állíthatja a menstruációdat, azaz ha eddig 16.-án kellett megjönnie, lehet mostantól 2 héttel eltolva fog.

szerintem ne aggódj, minden rendben van.

2013. máj. 20. 20:51
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Ja és feltétlen késhet? Mert egyszer régebben mikor beteg voltam és antibiotikumot szedtem HA JÓL EMLEKSZEM nem maradt ki és nem is késett. De ez nem biztos mert lehet hogy pár napot akkor is késett.
2013. máj. 20. 21:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!