Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Kesik a menstruacióm, de mert?

123zsófi123 kérdése:

Kesik a menstruacióm, de mert?

Figyelt kérdés
nemreg elvesztettem a szüzesegem es kb par napja mar kesik.. a kettőnek lehet köze egymashoz? ugye nem vagyok terhes hisz nem elvezett belem.. Es mit tehetnek h minnel elobb megjöjjön?

2013. szept. 17. 16:52
 1/6 anonim ***** válasza:
Drága kicsi szívem van az a dolog hogy előváladék már akkor van amikor álla pénisz és nagyon könnyen teherbe lehet tőle esni!
2013. szept. 17. 16:53
 2/6 anonim ***** válasza:
Kis aranyom... Te azt gondolod még mindig h a gólya hozza a kisbabát, h rákérdeztél, h lehet-e a szex az oka?!Védekeztetek?? Mert ha nem,de kivette mielőtt elment, akkor is lehetsz terhes, az előváladékától, amit ő nem tud befolyásolni és amiben van sperma.. TADÁÁÁM!
2013. szept. 17. 16:54
 3/6 anonim ***** válasza:
ilyen idiótaságokat kérdezni, ha már kési mikulás akkor a tesztnek is mutatni kéne bas-zod, nem egyszerűbb venni egy tesztet mint itt olvasni a tippeket olyanoktól akiknek semmi köze hozzá, hogy terhes vagy vagy nem? :D
2013. szept. 17. 16:55
 4/6 A kérdező kommentje:
vedekeztunk
2013. szept. 17. 16:56
 5/6 anonim ***** válasza:
a megszakítás nem védekezés. de ha óvszert használtatok nem értem miért írtad hogy nem élvezett beléd
2013. szept. 17. 16:58
 6/6 anonim ***** válasza:
Akkor h megnyugodj vegyél egy tesztet...
2013. szept. 17. 16:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!