Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Fiúk! Vettétek már el lány...

Fiúk! Vettétek már el lány szüzességét, úgy, hogy ti már nem voltatok szüzek, és ha igen, akkor nagyon macerás?

Figyelt kérdés
Inkább az volt benned, hogy megtisztelő, hogy neked adja, vagy inkább az, hogy bár ne lenne ilyen tapasztalatlan?
2010. jan. 14. 21:57
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Nehézkes... Az én esetemben a lány rágörcsölt, és csak x-dik alkalomra sikerült, mert mindig beszűkült. Élménynek nem nagy valóban, de megtisztelő a tudat.
2010. jan. 19. 02:57
 12/14 anonim válasza:
60%

"Egy lanyt tisztelni kellene azert mert nem adja olcson magat. Egy fiu pedig orulhetne, hogy valaki annyira szereti es bizik benne, hogy ot valasztotta a kismillio tobbi pasi kozul. "

az elsőnek: ne beszélj ilyen lekezelően a pasikról

2010. jan. 19. 15:47
 13/14 anonim ***** válasza:

02:11 ha ennyit tudsz a szexről, a nemi betegségekről és a védekezésről, jobb ha visszabújsz anyukád szoknyája mögé.

1, Aki szűz az nem defektes, csak még nem volt szexuális kapcsolata. Minden lány szűznek születik, ha majd hetedikes leszel figyelj jól oda biológia órán.

2, A védekezés nem feltétlenül csak a lány feladata.

3, A szexuális úton terjedő betegségek nem igazán jellemzőek szűz lányokra. A nevükben is benne van hogy hogyan terjednek, akkor mitől lenne beteg akinek még nem volt ilyen kapcsolata? (ráült a wc-re a Tesco-ban meg egyéb hülyeségek nem igazán életszerűek)

2010. jan. 20. 00:32
 14/14 anonim ***** válasza:
Elso vagyok. Nem akartam lekezeloen beszelni, ez most igy sikerult. Sok, sot mi tobb rengeteg olyan sraccal talalkoztam akik nagyon lekezeloen beszeltek azokrol a lanyokrol akik meg esetleg szuzek, vagy csak ok annak titulaltak oket, a latszat alapjan. Es hogy oszinte legyek, kicsit elegem van mar belole hogy egyesek hogy kezelik ezt a temat. Mint ahogy azt mar elottem elmondtak, nem szuletunk ugy, hogy tapasztaltak legyunk, de ezen lehet segiteni... Es komolyan sokszor nem ertem a ferfiakat, ha egy lany tapasztalt, akkor az a baj (lek__vazzak), ha meg nem az akkor meg az a baj...
2010. jan. 20. 18:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!