Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Fiúk! Vettétek már el lány...

Fiúk! Vettétek már el lány szüzességét, úgy, hogy ti már nem voltatok szüzek, és ha igen, akkor nagyon macerás?

Figyelt kérdés
Inkább az volt benned, hogy megtisztelő, hogy neked adja, vagy inkább az, hogy bár ne lenne ilyen tapasztalatlan?
2010. jan. 14. 21:57
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Egy lanyt tisztelni kellene azert mert nem adja olcson magat. Egy fiu pedig orulhetne, hogy valaki annyira szereti es bizik benne, hogy ot valasztotta a kismillio tobbi pasi kozul.

Mondjuk ez attol fugg hany evesek vagytok...

2010. jan. 14. 22:03
 2/14 A kérdező kommentje:

szerintem meg attól, hogy mennyire szeretjük egymást.és mi nagyon. de a kérdésre csak úgy általában a férfiak szemszögéből akartam választ kapni..

amúgy köszönöm a választ:)

2010. jan. 14. 22:07
 3/14 anonim válasza:
100%

Bár fiúktól várod a választ, csak leírom a tapasztalatim...:)

Nekem nemrég volt az első, ami elég macerásra sikeredett..:( Ugyanis annak ellenére, hogy nagyon is szerettem volna, kívántam, és benedvesedtem (gondolom a rástresszelésem miatt) nem tágultam ki eléggé, és csak elég nehezen tudott behatolni.. És bár elég furcsára sikeredett az első együttlétünk, ami az én "hibám", úgy érzem, hogy Ő megtiszteltetésnek érzi, hogy Neki adtam a szüzességem. :) És talán emiatt még jobban szeret. :)

Én pedig el se tudom mondani, mennyire hálás vagyok Neki, amiért annyira odafigyelt rám, hogy ne fájjon, stbstb, és amiért olyan hihetetlenül türelmes volt velem. :)

2010. jan. 14. 22:51
 4/14 anonim ***** válasza:
14%
Az az igazság, elég macerás. A legtöbb szűz lány elég béna, sokszor baromságokat csinálnak az ágyban, és hát, gondold csak meg, vajon miért szűz? Általában valami lelki vagy testi defektje van: senkinek nincs szüksége egy idiótára, pláne arra, hogy átadjanak neked valami gyógyíthatatlan sz*rt. Mivel szűz, a védekezésről sem tud sokat, ez tovább növeli a kockázatot. Én nem kockáztatnék, ez a megtisztelő dumát meg a szűz csajok kezdték terjeszteni,c sak pár balek beveszi.
2010. jan. 15. 02:11
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

02:11: Szerintem meg te vagy defektes, mert az elméleted szerint mindenki az, vagy volt, mert senki sem úgy születik, hogy már megkapta...

Kérdezőnek pedig: A lánytól függ, voltam olyan szűz csajjal aki érezte, hogy mit kell a másik, meg tök béna volt.De el tudod kerülni, ha elmagyarázod neki a dolgokat.:)

2010. jan. 15. 07:02
 6/14 anonim ***** válasza:
96%

MI az hogy macerás???

Egy lányt meg kell érdemleni!

2010. jan. 16. 11:02
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
02:11 te vagy defektes.én szűz vagyok és nem azért,mert valami lelki vagy testi fogyatékommal de ohh...sajnos szűzen születtem :(.ez ilyen.
2010. jan. 18. 20:11
 8/14 anonim ***** válasza:
*testi vagy lelki fogyatékom van
2010. jan. 18. 20:12
 9/14 anonim válasza:
100%

Én még nem kaptam meg azt a lehetöséget hogy szüztelenítsek egy lányt, biztos ennek tudható hogy tartós kapcsolataim mégse sikerültek annyira jóól.

És nem azt nézed hogy tapasztalatlan, hanem azt hogy szereted, és hogy megbíízik benned, ezt értékelned kell!

- TheOne -

2010. jan. 18. 20:17
 10/14 anonim ***** válasza:
32%
megsúgom, nem egy nagy élmény....
2010. jan. 18. 22:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!