Gáz ha 17 évesen szűz vagyok? 17/L
Figyelt kérdés
Én nem tartom annak, de mostanában egyre többen néznek rám emiatt furcsán. Lett volna alkalmam elveszíteni, de csak azért, hogy szexeljek valakivel, nem fogok lefeküdni senkivel. Én gondolkodok rosszul?2014. aug. 13. 22:28
3/16 anonim válasza:
nekem is lett volna alkalom de én se mentem bele :D 17
4/16 anonim válasza:
Nem baj, sőt! Szerintem az a szégyen amikor 13-14 éves kislányok kefélnek... 17 évesen bőven nem gáz :) 17/F
5/16 anonim válasza:
Kétszer leírni a korod az a gáz. Hogy szűz vagy az nem gáz hanem a te döntésed. Nem kell lefeküdni csak azért, hogy elveszítsd.
6/16 anonim válasza:
Szerintem mindegy mikor veszted el a lényeg hogy ne menőzésböl csináld.
7/16 anonim válasza:
Én 18 évesen vesztettem el a szüzességem, de addig, ha kérdezték, én büszkén hangoztattam, és sosem néztek rám furcsán emiatt.
8/16 anonim válasza:
az exem velem vesztette el 19évesen
10/16 anonim válasza:
Érdekeljen egy kicsit kevésbé, hogy mit gondol a környezeted rólad. Egészségesebb, hidd el. És még fel is fognak nézni rád, mert saját véleményed lesz, és kevésbé leszel tömegcikk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!