Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Gáz ha 21 évesen még sohasem...

Gáz ha 21 évesen még sohasem csókolóztam, nem volt párkapcsolatom és szűz vagyok? F

Figyelt kérdés
Gondoltam megkérdezem, csakhogy ma is legyen egy ilyen kérdés :)

2014. júl. 29. 11:14
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
90%
Hát 21 évesen azért csók mégis illet volna. Többi nem gáz
2014. júl. 29. 11:15
 2/11 A kérdező kommentje:
Hát valamiért nem vagyok túl népszerű a lányoknál, evvan.
2014. júl. 29. 11:17
 3/11 anonim ***** válasza:
Egyaltalan nem vaz :)
2014. júl. 29. 11:19
 4/11 anonim ***** válasza:
gaz* bocsanat
2014. júl. 29. 11:19
 5/11 anonim ***** válasza:
49%

Lehet hülyeség, meg felszinesnek tűnhet, de leírom:

Nekem 16 évesen volt először barátnőm. Utána évekig együtt voltunk, szerelemből, tényleg, de a vége felé már szerintem csak mindkettőnknél az önbizalomhiány volt, ami egymás mellett tartott minket. Aztán megvettem az első autómat, nekem ez önbizalmat adott, illetve barátnőmet elkedték kerülgetni más srácok, neki vélhetőleg ez adott önbizalmat, ami végülis a kapcsolat végéhez vezetett. Az utána lévő pár hónapban neki is volt néhány pasija, én is összeszedtem egy-két csajt az autóval (nem valami sokmilliós luxuscsodára kell gondolni, egy ezeréves szakadt szutyok volt, de nekem meghozta az önbizalmat)

Lehet hülye tanács, sokan fognak lehurrogni érte, de próbáld meg, hogy veszel egy autót, vagy motort (ha nincs), ami úgy érzed illik hozzád (nem feltétlenül egy csajozós vasra kell gondolni), ha nálad is esetleg az önbizalomhiány a baj, hátha ez segít (természetesen mindenki más, szóval nem 100%, hogy beválik)

2014. júl. 29. 11:30
 6/11 A kérdező kommentje:
a kocsira én is gondoltam már, de sajna még nincs annyi pénzem... mondjuk én nem feltétlen a csajok miatt vennék egyet.
2014. júl. 29. 11:33
 7/11 A kérdező kommentje:
Sajnos elég durva önbizalomhiányom van.
2014. júl. 29. 11:34
 8/11 anonim ***** válasza:

5-ös vagyok.

Nem is azt mondtam, hogy a csajok miatt vegyél verdát, az a csaj aki a verdára buki, annyit is ér (1 numera, oszt jónapot), magad miatt vegyél, hátha segít leküzdeni az önbizalomhiányt. Ha meg nem, és örömöd sincs benne, vagy úgy látod felesleges, eladod, és keresel mást. Ezt sajnos mindenkinek saját magának kell megtalálnia.

2014. júl. 29. 11:51
 9/11 anonim válasza:
75%
Csak hogy legyen egy ilyen válasz is, én 20 éves srác vagyok és én is hasonló cipőben járok. Pedig átlagos kinézetű vagyok. Sokat nem jártam bulizni, szval lehet ez a probléma. A csók azért kicsit gáz. A csók az megvolt abban a kevés buliban ahová mentem. Tovább nem volt, még nem találtam olyan lányt aki igazán bejönne és én is neki.
2014. júl. 29. 13:28
 10/11 anonim válasza:
Halálra vagy ítélve, jobb ha teszel ellene hamar!!
2014. júl. 30. 12:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!