Lefeküdjek vele? Szinte kizsarolta ezt.
Megismerkedtem egy fiúval, akivel szóba sem kellett volna állnom. Nem olyan volt, akinek tetszenének az olyan lányok, mint én (csendes, tömegben elvesző, visszahúzódó, tapasztalatlan). Tudtam, hogy veszélyes, tapasztalt és nem ilyen fiúval kellene kezdenem legelőször. Mégis vonzott benne valami, de úgy, mint a normális emberek, sosem beszélgettünk. Kellett a segítsége és kérdezte, hogy mit ajánlok cserébe, én pedig mondtam, hogy bármit. Azt mondta, segít, ha randizok vele úgy, mint egy normális lány, nem nézem levegőnek, nem sértegetjük egymást és nem hagyom faképnél szó nélkül. Belementem, ma találkoztunk és tökéletes este volt vele, még sosem nevettem ennyit és nagyon jó volt. Holnap is találkozunk, de nálunk, mert anyáék délelőtt indulnak nyaralni... Szóval nem zavarna minket senki. És arra gondoltam, hogy elveszíthetném vele, mert eléggé tapasztalt, már attól a plafonon vagyok, ahogy rám néz. Nagyon szeretném már elveszíteni és vele biztos nem lenne csalódás, de nem tudom... Szinte kizsarolta ezt a mai randit is, bár tény, hogy nagyon jó volt.
17/L
bízz a megérzéseidben,de használj gumit!
le
1) A martír-hangvételt hanyagold mert semmi okod rá. Fegyverrel kényszerít hogy randizz vele?
2) Lefekszel vele,belezúgsz,ő felír a strigulakhoz te meg jössz ide sírni hogy minden pasi disznó meg jajjdemegbantad.
Borítékolható.
ez nem kizsarolt randi volt,hanem egy játszma mentes határozott,egyenes felkérés.
ha szeretnél tapasztalatot szerezni,de nagyjából azzal is tisztában vagy,hogy nem fog járni veled,akkor vágj bele.
Már nem várok a nagy Ő-re és bármennyire nem ismertem be eddig, igenis zavart, hogy ezelőtt még senkivel nem csókolóztam és hogy semmi tapasztalatom nincs ilyen téren.
Tudom, hogy a második találkozás már nem 'muszáj', de eléggé felszabadult voltam és nem is gondolkoztam, mielőtt megkérdeztem, hogy nem akar-e eljönni hozzánk medencézni és filmezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!