Mit gondoltok egy 27 éves szűz csajról?
Az értelmes embereknek köszönöm a válaszokat.21eske neked pedig annyit, hogy kívánom, hogy a rohadt sok szexuális tapasztalatoddal együtt, teljesen egyedül, magányosan,kiégve végezd.:D Azt hiszed te bármibe is több vagy mert már kufircoltál párszor?
.
De én nem a szexre értettem (én vagyok a "KE":D), hanem a tapasztalatra. Egyetértek az utolsóval, hogy nem normális és elszomorító, magányos érzés lehet, hogyha sosem szeretett még téged férfi, sosem szakítottál még, nem sírtál a párnádba, nem éltél át még semmit a szerelmi életedben.
És ezért van, hogy olyat kívánsz nekem, hogy magányosan, kiégve végezzem, csak mert, ahogyan írtad "te nem kellettél senkinek, senki se akart veled semmit". Ez szerintem szomorú dolog. Sosem kívánnék rosszat senkinek (amit te nekem itt), mert nem vagyok tele elkeseredettséggel és önutálattal. Te pedig igen. Az utolsóra legalább hallgass, ha már rám nem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!