Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hogy veszíti el szinte mindenk...

Hogy veszíti el szinte mindenki kb.20 éves koráig a szüzességét?

Figyelt kérdés
És miért tartja titokban mindenki lúzereknek azokat, akiknek addig nem sikerült? (nem, nem nem akarták, hanem nem sikerült. Az "erényes" lányokat szerintem senki nem tartja vesztesnek, legfeljebb csak nagyobb kihívásnak) Egyetemista vagyok, és látom, mikor kicsit erre terelődik a téma, hogy senkiben még csak fel se merül, hogy valaki még szűz lenne a társaságból, mintha már mind 30 évesek lennénk. Persze én is azt hazudtam, hogy már nem vagyok az, mikor szóba került. Nem akartam, hogy kinézzenek, és főleg nem akartam hátrányba kerülni emiatt a lányok szemében. Azonban nem értem, miért kell ennek így lennie.
2014. júl. 29. 17:21
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

"És lehet hogy éppen félreértettelek, mert nem te őrizgetted, hanem nem volt, aki ágyba bújjon veled, de hidd el, hogy van olyan is, aki azért őrizgeti, mert várja a nagy Ő-t és túlságosan nagy dolognak gondolja a szüzességét. "

Lehet. Csakhogy ez a kérdés nem erre irányult, mint ahogy ki is kötöttem a zöld részben.

De egyébként az is a problémám, hogy bármi történjék is, már így is tele vagyok utálattal és megvetéssel. Ha most, 22 évesen elveszteném, akkor se kárpótolna semmi az elvesztett évekért. A tápláléklánc alján vagyok, ha szerzek is valami csajt, az úgysem olyan és az lesz, akit én szeretnék. Túl népszerűek a kigyúrt, flegma parasztok, az evolúció csúcsai. És valahogy nem bírom feldolgozni azt, hogy eddig kvázi semmit nem csináltam, nem éltem. És ha sosem lesz olyan nőm, amilyet akarok, akkor mégis minek éljek? Nem bírok megbocsátani magamnak.

2014. júl. 29. 19:39
 12/19 A kérdező kommentje:
Utolsó: de akkor, ha jól értem, nálad nem arról volt szó, hogy nem jött össze, mert ügyetlen voltál, hanem egyszerűen arról, hogy nem akartad. A szándék hiányzott, nem a képesség. De én ennek a képességnek a híján nem tartom magam férfinak. Amíg nem tartom magam férfinak, addig persze nyilván a nők se fognak, de egyébként is mindig az volt az érzésem, hogy engem sosem vesznek komolyan (valószínűleg a testalkatom miatt). Csak azt nem értem, miért kell ezt a képességet kifejleszteni, miért ilyen nehéz dolog a csajozás, ha egyszer a biológiai alkalmasság, a nemzőképesség magától jön? Akkor miért nem az van, hogy aki alkatilag nem képes rá, annak megszűnik egy idő után a képesség és a vágy? Végül is, a természetnek amúgy is az az érdeke, hogy a legéletképesebb örökítse tovább a génjeit. Akkor legalább nem szenvedne az, aki más miatt képtelen rá.
2014. júl. 29. 19:45
 13/19 Sick Fish válasza:

Egy pillanatra elgondolkodtam, hogy nem-e én írtam ezt a kérdést?

Ezzel én is szinte ugyanígy vagyok.

Más ilyenkor már unja a dugást, én meg még mindig nem vagyok képes megszabadulni a szüzességemtől.

2014. júl. 29. 19:54
 14/19 anonim ***** válasza:
Ez van, így működik a világ, a huszonévesek között már ritkán találni szüzet, ezzel nem tudsz szembeszállni. Igazából fogalmam sincs, mit csinálhatsz rosszul, de szerintem itt az elsődleges teendő, hogy elfogadd magad, aztán pedig nyitni, nyitni mindenki felé. Jöjjenek a bulik, a haverokkal bandázás, az ismerkedés. Aztán észre sem veszed, és fognak jönni a szimpatikus csajok is. Azzal foglalkozz, hogy jól érezd magad, egyáltalán nincsen elpocsékolva az eddigi életed. A java pedig csak ezután jön :)
2014. júl. 29. 23:39
 15/19 A kérdező kommentje:

"Azzal foglalkozz, hogy jól érezd magad, egyáltalán nincsen elpocsékolva az eddigi életed."

És mi van, ha ezt nem tudom összeegyeztetni a tanulással?

2014. júl. 30. 11:16
 16/19 anonim ***** válasza:
Mert mindenki korán kezdi.Nem igaz,hogy nem tudtál úgy becsajozni,hogy legyen valami.Rajtam múlt héten kézimunkáztak először,de összesen 5lányról tudok aki szerelmes belém,ha szeretném befűzhetném az összeset,de nem akarom,nem szimpik.Viszont úgyis lesz valami a közeljövőben.Én nem bírnám ki 20éves koromig.14/F
2014. júl. 30. 14:56
 17/19 Sick Fish válasza:
De nagyra vagy magaddal, inkább örülj neki, hogy Neked megadatik, van, akinek már nem megy ilyen könnyen. Ez van.
2014. júl. 30. 20:02
 18/19 A kérdező kommentje:

"Mert mindenki korán kezdi.Nem igaz,hogy nem tudtál úgy becsajozni,hogy legyen valami.Rajtam múlt héten kézimunkáztak először,de összesen 5lányról tudok aki szerelmes belém,ha szeretném befűzhetném az összeset,de nem akarom,nem szimpik.Viszont úgyis lesz valami a közeljövőben.Én nem bírnám ki 20éves koromig.14/F"

Kinek mi jut. Te ebben vagy szerencsés, én másban.

2014. júl. 30. 21:28
 19/19 anonim ***** válasza:

Így visszaolvasva tényleg kicsit nagyképűnek tűntem,bocsi.

Figyelj,én értettebb vagyok a társaimnál(mindenki ezt mondja).

Tényleg,nekem anno nagyon kicsi volt az önbizalmam,sőt nem is vagyok egy helyes kockahasú adonisz.Csak szimplán van egy megjelenésem,és kisugárzásom.

Én a haveromtól,és a lánybarátomtól tanultam csajozni.Tényleg,minden önbizalom,és a természetesség.ennyi a nagy titok...Nehéz lehethinni egy tininek.Lehet utálni,de ennyit kell megjegyezni!

2014. júl. 31. 12:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!