Hogy veszíti el szinte mindenki kb.20 éves koráig a szüzességét?
"És lehet hogy éppen félreértettelek, mert nem te őrizgetted, hanem nem volt, aki ágyba bújjon veled, de hidd el, hogy van olyan is, aki azért őrizgeti, mert várja a nagy Ő-t és túlságosan nagy dolognak gondolja a szüzességét. "
Lehet. Csakhogy ez a kérdés nem erre irányult, mint ahogy ki is kötöttem a zöld részben.
De egyébként az is a problémám, hogy bármi történjék is, már így is tele vagyok utálattal és megvetéssel. Ha most, 22 évesen elveszteném, akkor se kárpótolna semmi az elvesztett évekért. A tápláléklánc alján vagyok, ha szerzek is valami csajt, az úgysem olyan és az lesz, akit én szeretnék. Túl népszerűek a kigyúrt, flegma parasztok, az evolúció csúcsai. És valahogy nem bírom feldolgozni azt, hogy eddig kvázi semmit nem csináltam, nem éltem. És ha sosem lesz olyan nőm, amilyet akarok, akkor mégis minek éljek? Nem bírok megbocsátani magamnak.
Egy pillanatra elgondolkodtam, hogy nem-e én írtam ezt a kérdést?
Ezzel én is szinte ugyanígy vagyok.
Más ilyenkor már unja a dugást, én meg még mindig nem vagyok képes megszabadulni a szüzességemtől.
"Azzal foglalkozz, hogy jól érezd magad, egyáltalán nincsen elpocsékolva az eddigi életed."
És mi van, ha ezt nem tudom összeegyeztetni a tanulással?
"Mert mindenki korán kezdi.Nem igaz,hogy nem tudtál úgy becsajozni,hogy legyen valami.Rajtam múlt héten kézimunkáztak először,de összesen 5lányról tudok aki szerelmes belém,ha szeretném befűzhetném az összeset,de nem akarom,nem szimpik.Viszont úgyis lesz valami a közeljövőben.Én nem bírnám ki 20éves koromig.14/F"
Kinek mi jut. Te ebben vagy szerencsés, én másban.
Így visszaolvasva tényleg kicsit nagyképűnek tűntem,bocsi.
Figyelj,én értettebb vagyok a társaimnál(mindenki ezt mondja).
Tényleg,nekem anno nagyon kicsi volt az önbizalmam,sőt nem is vagyok egy helyes kockahasú adonisz.Csak szimplán van egy megjelenésem,és kisugárzásom.
Én a haveromtól,és a lánybarátomtól tanultam csajozni.Tényleg,minden önbizalom,és a természetesség.ennyi a nagy titok...Nehéz lehethinni egy tininek.Lehet utálni,de ennyit kell megjegyezni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!