Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hogy veszíti el szinte mindenk...

Hogy veszíti el szinte mindenki kb.20 éves koráig a szüzességét?

Figyelt kérdés
És miért tartja titokban mindenki lúzereknek azokat, akiknek addig nem sikerült? (nem, nem nem akarták, hanem nem sikerült. Az "erényes" lányokat szerintem senki nem tartja vesztesnek, legfeljebb csak nagyobb kihívásnak) Egyetemista vagyok, és látom, mikor kicsit erre terelődik a téma, hogy senkiben még csak fel se merül, hogy valaki még szűz lenne a társaságból, mintha már mind 30 évesek lennénk. Persze én is azt hazudtam, hogy már nem vagyok az, mikor szóba került. Nem akartam, hogy kinézzenek, és főleg nem akartam hátrányba kerülni emiatt a lányok szemében. Azonban nem értem, miért kell ennek így lennie.
2014. júl. 29. 17:21
1 2
 1/19 anonim válasza:
Baxnak csak mint a legyek
2014. júl. 29. 17:26
 2/19 anonim ***** válasza:
Engem pl nem érdekel mit gondolnak rólam emiatt, mondjuk nálunk ez a téma nem is szokott egyáltalán feljönni. Az én életem, úgy alakítom ahogy nekem jó, nem vagyok lúzer, mert lett volna lehetőségem rá, de nem akartam, még nem volt itt az ideje.
2014. júl. 29. 17:27
 3/19 anonim ***** válasza:

én 21 évesen veszítettem el és sosem titkoltam senki előtt

21L

2014. júl. 29. 17:27
 4/19 anonim ***** válasza:

lehet más is csak kamuzott

a többség tényleg elveszíti addigra, de nem gáz ha vki még szűz

2014. júl. 29. 17:28
 5/19 anonim ***** válasza:

Nekem szinte alig vannak ismerőseim, mert leszarom az embereket. Így azt is, hogy mit gondolnak.

Ja és valószínűleg pont ezért nem veszítettem még el. :)

Legyen szép napod!

2014. júl. 29. 17:29
 6/19 anonim ***** válasza:
66%

Én is 20 éves korom előtt veszítettem el.

És hogy miért? Mert vágytam a szexre, kellően felvilágosult voltam és volt kivel, akivel meg szerettem volna tenni. Ennyi. Egyébként 2 évig voltam együtt az illetővel. Tetszettem másoknak, nekem is tetszettek emberek, ismerkedtem és amikor eljutottam abba a korba, arra a pontra, akkor megtettem. A mai napig nem bánom.

Minek vele várni? Sosem értettem. Az embernek annyi, de annyi kapcsolata lehet még az életben, lesz is, annyiszor lehet még szerelmes, lesz is, vagy lehet éppen padlón, hogy nem gondolnám, hogy a szüzesség egy akkora nagyon nagy kincs lenne, amit hosszú évekig kéne tartogatni. Ma már nem a régi világot éljük, nyíltan fel lehet vállalni, ha valakinek ilyen igényei vannak és tesz is érte, hogy nemi élete legyen.

De nyilván mindenki érzi, hogy mikor jön el a megfelelő idő. Csak egy dolgot nem kell elfelejteni, hogy nincs garancia arra, hogy mert te 20 éves korod után is őrzöd a szüzességedet, hogy akkor neked majd életet végéig tart az a kapcsolat, örökké szeretni fogod azt az embert, vagy ő téged, vagy az tényleg akkora elsöprően jó lesz, mint ahogy elképzeled. Mert nem biztos. És lehet majd mikor túl leszel rajta, netán azon a kapcsolatodon is, amibe megtetted, akkor majd úgy leszel vele, hogy mi a fenének vártam ennyit, meg sem érte. És ezzel sokan így vannak, ezért nem várnak, hanem megteszik és nem tartogatják.

2014. júl. 29. 17:31
 7/19 A kérdező kommentje:
Utolsó, te engem totál félreértesz. Nem ŐRIZGETEM a szüzességemet, hanem nem tudtam eddig elveszteni. Nem az akaratom szerint vagyok szűz, hanem annak ellenére. Furcsa módon te mintha csak abból tudnál kiindulni, hogy mindenki akkor vesztheti el, amikor akarja. Fel se merül benned, hogy valaki nem képes rá, mondjuk pszichés problémák (komplexusok, szorongás) miatt? Van olyan, hogy egy ember belül megtörik, és akkor semmi nem jön össze neki. És semminek nem látja értelmét...
2014. júl. 29. 18:21
 8/19 A kérdező kommentje:

"És hogy miért? Mert vágytam a szexre, kellően felvilágosult voltam és volt kivel, akivel meg szerettem volna tenni. Ennyi. "

Ez dicséretes, csak hát ez nem mindenkinek adatik meg. Én már 15 évesen elég felvilágosult voltam, 16-17 évesen szerintem bőven kész voltam rá. De nem érdekeltem a lányokat.

2014. júl. 29. 18:23
 9/19 anonim ***** válasza:

Na, ez a másik, hogy nem volt kivel, mert nem volt olyan kapcsolatod, olyan helyzeted, amibe megadatott volna. De a fiatalok többségének megadatik. És a fiatalok többsége nem küszködik semmilyen pszichés problémával, komplexusokkal, éppen ezért simábban megy nekik ez a dolog.

És lehet hogy éppen félreértettelek, mert nem te őrizgetted, hanem nem volt, aki ágyba bújjon veled, de hidd el, hogy van olyan is, aki azért őrizgeti, mert várja a nagy Ő-t és túlságosan nagy dolognak gondolja a szüzességét.

Szóval én azt gondolom, hogy aki 20 éves kora alatt szűz, annak két oka van. Vagy mert maga tartogatja és megvan rá az oka, hogy miért vagy mert nem volt kivel, mert nem volt olyan, aki megtette volna vele. De a többségnek minden adott, ezért is teszik meg!

2014. júl. 29. 19:27
 10/19 anonim ***** válasza:
Nyugi. Én is kb egy éve vesztettem el. És nem bánom, hogy így történt. Mindenki vesztesnek nevezett, meg pancsetnak. Pedig csak arra vártam, hogy a barátnőm is késznek érezze magát rá. Neki is én voltam az első. És nem kell a duma, hogy pancser voltam, meg vesztes. Bocs hogy volt önuralmam kivárni a pillanatot, amikor tényleg meg kellett történnie.
2014. júl. 29. 19:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!