Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Milyen az, ha egy nő 33-34-35...

Milyen az, ha egy nő 33-34-35 éves korában veszíti el a szüzességét? Jó, rossz? Miért?

Figyelt kérdés

2014. júl. 24. 12:08
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Mindenki akkor veszti el amikor akarja..ez nem jó vagy rossz kérdése.
2014. júl. 24. 12:10
 2/12 anonim ***** válasza:
Honnan tudjam? Nem vagyok gondolatolvasó, hogy tudjam, miért nem jött össze a nőnek hamarabb a dolog.
2014. júl. 24. 12:11
 3/12 anonim ***** válasza:
14%
Hát részvétem annak aki ennyi évesen veszti el. Az vagy qrva ronda, vagy hites aztán esküvő elött nem akar szexelni. Hát én úgy vagyok vele hogy úgy kell annak aki ilyen. Én már biztos lyukat kapartam volna a betonba.
2014. júl. 24. 12:12
 4/12 anonim ***** válasza:
Azt, hogy 15 évvel kevesebbet szexelhet élete során, mint azok akik 'időben' elkezdik.
2014. júl. 24. 12:50
 5/12 anonim ***** válasza:

4. Nem biztos, mert mi van, ha ő 100 évig él és még 80 évesen is nagyon aktív, ereje teljében van, míg aki korábban elkezdi, az mondjuk 30-40 évesen meghal?

És mi van, ha őneki tartósabb kapcsolata lesz, nem válik el, míg aki 16 évesen már elvesztette, 35 éves korára 2 váláson is túl van, szegény gyerekei meg szenvednek gyerekotthonokban, vagy az egyik szülőnél, vagy ki tudja hol.

Semmi különös egyébként, teljesen lényegtelen, ki mikor veszti el, semmit nem befolyásol egy ember értékén, bármijén.

2014. júl. 24. 13:29
 6/12 anonim ***** válasza:
Kiváncsi vagyok, hogy nő lehet e a kérdező? Szerintem vallásos és azért akar várni. A kérdés felvetődött. Tehát nem biztos a dolgában. Szerintem rossz, mert a fiatalság olyan rövid. Feleslegesen éveket várni. Majd mire eljön a pillanat meghal autóbalesetben, vagy betegségben. És lehet, hogy nem a szex a legfontosabb az életben. De csodálatos dolog. Kár lenne nélkülözni egy olyan dolgot, ami ingyen van és jól érzi magát az ember tőle.
2014. júl. 24. 13:59
 7/12 anonim ***** válasza:
Is-is! De szeretnék megismerkedni vele.
2014. júl. 24. 14:41
 8/12 anonim ***** válasza:

Milyen az, ha .......Jó, rossz?

Szerintem olyan, amilyennek ő maga érzi.

Miért? - Szerintem azért, mert ebben a kérdésben semmi jelentősége nincsen számára annak, hogy mások mit gondolnak erről, vagy mások hogyan éreznék ebben a helyetben magukat. Vagy változtat ez bármin is?

Én úgy gondolom, hogy csak az számít, hogy neki milyen érzései vannak ezzel kapcsolatban.

Nyilván van valami oka, hogy ennyi idősen történik meg ez az életében. A legjobb, amit tehet szerintem, hogy örül annak, hogy - akárhány éves is - most átélheti. :-)

2014. júl. 24. 14:59
 9/12 DreamWeaver ***** válasza:
88%
A szexualitás a személyiségfejlődés része és eszköze is egyben. Egy 35 éves nő sok esetben már iskolába kíséri a gyerekét. Az életben mindennek megvan a maga ideje. Nem 18 évesen tanulunk meg beszélni, vagy járni. A szociális viselkedésformák elsajátítása sem az ember harmincas éveinek része. A szexualitás kezdetének és megismerésének az időszaka kb 10 éves kortól 20 éves korig terjed. Mielőtt bárki fejszét fogna a 10es szám láttán, a szexualitás részeként tekintek az önkielégítésre is. Adott egyén minél távolabb kerül ettől az életkorzónától "érintetlenül", annál inkább elmarad kortársaitól tapasztalatok, személyiségfejlődés és szociális együttlélési készségek terén. Az a nő, aki 33-34-35 évesen még szűz, nagy valószínűséggel már az is marad. Lehet próbálkozni a dolog szépítésével, azaz hogy mindenki akkor kezdi a nemi életét, amikor akarja (persze, mindenkinek szuverén döntése, hogy 14, vagy 18 évesen adja oda magát először), csak ez vakvágányra vezet, mert aki ebben érintett és ezzel a vigasszal simogatja magát, bátran megelőlegezhet magának még további évtizedeket úgy, hogy a helyzete semmit sem fog változni.
2014. júl. 25. 01:27
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, miért feltételezik egyesek, hogy aki sokáig szűz marad, az vagy ronda vagy vallásos. 30 elmúltam, de nem tartom csúnyának magam, el is járok egy csomó helyre, utazgatok, sportolok, jól érzem magam. Van munkám, elvégeztem egy doktori iskolát... Beleszerettem egy pasiba, akinek viszont nem vagyok az esete. Ez van. Szóval örülnék, ha nem rögtön beskatulyáznánk az embereket. Sokfélék vagyunk, sokféle élettörténettel, háttérrel, hozzáállással. :)
2014. júl. 25. 10:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!