Milyen az, ha egy nő 33-34-35 éves korában veszíti el a szüzességét? Jó, rossz? Miért?
4. Nem biztos, mert mi van, ha ő 100 évig él és még 80 évesen is nagyon aktív, ereje teljében van, míg aki korábban elkezdi, az mondjuk 30-40 évesen meghal?
És mi van, ha őneki tartósabb kapcsolata lesz, nem válik el, míg aki 16 évesen már elvesztette, 35 éves korára 2 váláson is túl van, szegény gyerekei meg szenvednek gyerekotthonokban, vagy az egyik szülőnél, vagy ki tudja hol.
Semmi különös egyébként, teljesen lényegtelen, ki mikor veszti el, semmit nem befolyásol egy ember értékén, bármijén.
Milyen az, ha .......Jó, rossz?
Szerintem olyan, amilyennek ő maga érzi.
Miért? - Szerintem azért, mert ebben a kérdésben semmi jelentősége nincsen számára annak, hogy mások mit gondolnak erről, vagy mások hogyan éreznék ebben a helyetben magukat. Vagy változtat ez bármin is?
Én úgy gondolom, hogy csak az számít, hogy neki milyen érzései vannak ezzel kapcsolatban.
Nyilván van valami oka, hogy ennyi idősen történik meg ez az életében. A legjobb, amit tehet szerintem, hogy örül annak, hogy - akárhány éves is - most átélheti. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!