Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ha valaki később veszti el a...

Ha valaki később veszti el a szüzességét az végülis jó vagy rossz dolog? F 18

Figyelt kérdés
Mostanság már szétszokott vetni a vágy mert még nemtudom mien ,és néha alig bírok már magammal.Ugyanakkor arra is szoktam gondolni ,hogy van e valami előnye ha később veszti el az ember. Talán jobban értékeli vagy éretteben túd hozzá álni? Esetleg semmi különösebb dolog?
2010. aug. 24. 17:18
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nincs előnye, ha később kezded el a szexuális életed. Maximum annyi, hogy minél kevesebb csajjal csinálod, annál kevesebb szokás rögzül, de hogy ezt valaki jónak, vagy rossznak veszi, az egyén függő.
2010. aug. 24. 17:20
 2/7 anonim ***** válasza:
62%
Lehetsz pap.
2010. aug. 24. 17:22
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Ezen én is sokat gondolkodtam már..

Arra gondoltam, hogy annyi előnye van, hogy nem lesz kiégve már 20on éves korára. Mint ahogy a legtöbb tini akik már 13 éves koruk óta szexelnek...

Vagy több mindent fog beleadni a szexbe esetleg jobban élvezi.

Hátránya: nem próbált ki eddig sok lányt/fiút , hiányérzete lesz. Esetleg késztetést fog érezni, hogy több mindenkivel kipróbálja a szexet.

2010. aug. 24. 17:23
 4/7 anonim válasza:
100%
A dolog szerintem nem korhoz, hanem ideális és állandó partnerhez kötött. Ha az megvan, akkor az ember tudja éretten kezelni a dolgot, bele fog adni mindent és nem fog sohasem kiégni.
2010. aug. 24. 17:31
 5/7 anonim válasza:
szerintem is minél később kezded aszexuális életet, annál nagyobb hiányérzeted lesz, hogy nem próbáltad még ki ezt az embert vagy azt az embert...=megcsalás...
2010. aug. 25. 10:27
 6/7 anonim ***** válasza:

én nem értem hogy sok lánynak kellene az életemben sellie.

eddig volt 3, és nagyon jó volt.

18 F.

2010. aug. 25. 20:41
 7/7 anonim válasza:

Akkor kell elveszteni amikor úgy érzed felkészültél rá, és ha van egy szerető párod. Előbb nem. 1 hónapja vesztettem el, mert most találtam meg azt a valakit, akivel boldog kapcsolatom van.

20/F

2011. jan. 6. 13:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!