Miért rossz óvszerrel elveszteni a szüzességet? (lányról van szó! )
Miért jó?
Mert nem leszel terhes az elő alkalommal.
Amúgy ki etetett meg ilyen baromsággal?
miért? rossz óvszerrel elveszteni a szüzességet?
szerintem elsőre (főleg ha 18 alatt vagy) csak gumival kellene d*gni. akár első, akár nem. ha ráadásul gyakran cserélgeted a pasikat, akkor meg főleg gumi. ráérsz tablettázni idősebb korodban.
Miért rossz? Mert így nem lesz részed egy csomó utólagos izgalomban, pl.: "Jaj, vajon teherbe estem?" vagy? "Ó a fenébe, miért viszket a punim azóta?"
Soroljam még? :D
ahogy itt veszekedtek a nemi, illetve mas uton terjedo betegsegekrol, el tudom kepzelni, hogyan indult el anno a Delta :D
mellesleg ha azt sem tudod, milyen szexelni, honnan tudhatnad, milyen gumival vagy anelkul? hasznaljatok kotont!!!
Nem rosz!
Jobb mintha teherbe esnél!
Vagy elkapnál valamit!
Ha meg nem szeretnéd az óveszert. Elötte nézd át őket a boltban, rengeteg féle van!
Szerintem gumivalmég jobb elveszteni, mert jobban csúszik és nm fáj tőle annyira..(:
16/L
Szerintem is, meg ugye ami egyértelmű, nem fogsz utána azon stresszelni, hogy vajon terhes vagy-e, vagy hogy nem kaptál-e el valamit.
Az érzet tekintetében nincs sok különbség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!