Mindenki elszokott vérezni mikor elveszti a szüzességét? és nagyon fáj?
Figyelt kérdés
2011. jún. 20. 12:40
1/14 anonim válasza:
Egyáltalán nem biztos hogy az első szexnél vérzel. Mindenkinek más a szűzhártyája rugalmassága, van akinek egy esés következtén, sportolás közben, vagy bizonyos pózokban szakad el.
És nekem az első szex nem nagyon fájt, és csak kicsit véreztem...
19L
2/14 anonim válasza:
elvérzés-->meghal
vérzik--> nem hal meg!!!
szal. vérezni néha igen...egyén függő meg a fájás is..
3/14 anonim válasza:
Elvérezni? XD (ezen röhögtem egy jót)
Amúgy nem mindenki vérzik...nekem pl tény, hogy fájt és egy kicsit véreztem, de nem vészes. Túl lehet élni :P
4/14 anonim válasza:
Persze mindenki el szokott vérezni, ezért ma a női átlagéletkor 15év, és nem nemfáj először kicsit szédülsz majd olyan mintha elálmosodnál majd elveszted az eszméleted és ha nem érkezik orvosi segítség nem is ébredsz fel többet :) te sem lehetsz több 14nél drága
5/14 anonim válasza:
Én nem véreztem el, szóval élek!!
7/14 anonim válasza:
Najó én elmegyek apácának. Ha az első szexnél elvérzek akkor inkább ki se próbálom :D
8/14 anonim válasza:
Ez hatalmas! Elvérezni.... Csak nem döfnek keresztül.
10/14 Bogaro válasza:
Ha a nők elvéreznének az első szex közben, akkor már rég kihaltunk volna ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!