Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 20 fölötti szüzek ti amúgy az...

20 fölötti szüzek ti amúgy az emberekkel hogy jöttök ki?

Figyelt kérdés
Gondolo itt családra, barátokra, iskolai vagy munkahelyi közösségre és minden egyébre. Akár indokot észtrevételt és egyebet is írhattok. Vagy a késői korban szűz fiúk közül csak nekem vannak a társadalom minden területén gondjaim?

2014. júl. 19. 21:59
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
66%
Nem értem, hogy mi az összefüggés a szexuális élet és az élet más területén való szereplés között. Attól, hogy valaki szűz mondjuk 25 évesen, akkor Ő már pancser? Kihagyott valamit az eddigi életéből? Megtorpant egy bizonyos fejlettségi szinten? Kimaradt jó kis kalandokból, egy éjszakás, többes partikból? ÉS? Mindenki érzi, hogy mikor jön el az ideje. Nem kell sürgetni semmit. Ha a tapasztaltabb partner normális, akkor segítőkész lesz és gyengéd:)
2014. júl. 20. 21:10
 12/29 A kérdező kommentje:
Előző hatalmas az összefüggés a szüzesség, szex és az emberekkel való viszony között. Nekem a koromban már terhemre van a még meglévő szüzességem. A célom nem is egy álomszép nő és nem is olyan aki iránt érzek valamit. Elsőre beérném egy átlagon aluli lánnyal aki iránt közömbös vagyok, de viszont tapasztalatszerzésre megfelel.
2014. júl. 20. 22:17
 13/29 anonim ***** válasza:
38%
Tehát ekkora hatalmas jelentőséget tulajdonítasz a szüzesség elvesztésének? Szerinted egy-két szeretkezés után majd megnő az önbizalmad vagy könnyebben szót értesz majd másokkal. Ha így van, akkor nagyon éretlen a gondolkozásmódod a korodhoz képest. Persze, biztosan feszít már a gatyó, meg haverok is villognak a nőügyekkel, szerintem ez nyomaszt. Ezért akarsz már egy numerát, hogy te is "túl legyél" rajta.
2014. júl. 20. 22:30
 14/29 A kérdező kommentje:
Előző az én kommunikációra képtelenségem nem hétköznapi. Volt idő mikor jártam rendszeresen bulizni és már többb közösségnek is voltam tagja. De az emberek sajnos meg nem fogadnak el és ennek egyik tünete a késői szüzességem. Én még ha nem is tudok változtatni az emberekkel való viszonyomon akkor is el akarom veszíteni a szüzességem ahhoz hogy teljes értékűnek érezzem magam. Lehet többeknek az elvei különböznek de én ehhez tartom magam.
2014. júl. 20. 22:35
 15/29 anonim ***** válasza:
58%

" Volt idő mikor jártam rendszeresen bulizni és már többb közösségnek is voltam tagja. De az emberek sajnos meg nem fogadnak el és ennek egyik tünete a késői szüzességem." Tehát, az emberek azért nem fogadtak be, mert szűz vagy még?Nem, nem ezt akarod mondani ugye? Inkább azt, hogy a szüzességed miatt belső gátlás alakult ki benned, ami azt mondja, hogy te kevesebb vagy, azért mert a többiek már nem szüzek. Nehezen megy a kommunikáció, mivel nem vagy teljesen tisztában azzal, hogy Te ki vagy. Mik az értékeid, milyen vagy. Mivel csak ezen görcsölsz, hogy szűz vagy és a többiek már nem. Vagy, ha tévedek akkor meg javíts ki! Magyarázd el jobban, mert nem értem.

Ez nem egy elv. Az, hogy szinte mindegy, hogy kivel csak szex legyen. Ez ösztön, mély ösztön. Meg a hormonok. Meg az elkeseredés. Meg az alacsony önbecsülés.

Szerinted nem tudnál szerezni egy normális, szép, okos, intelligens lányt, aki majd szeretkezne veled? Komolyan ezt gondolod, hogy neked csak a csúnyácska, semmilyen lány jut. Elsőre. Gyakorolni.

2014. júl. 20. 22:42
 16/29 A kérdező kommentje:

Nem azért nem fogodnak el az emberek mert még szűz vagyok. Hanem azért vagyok még szűz mert az emberek nem fogadnak el. Mióta emberek között vagyok problémám van velük, gyakoriak az összetűzések. Ahogy haverok úgy csajok sem fogadnak el.

Ennyi a történet.

2014. júl. 20. 22:49
 17/29 anonim ***** válasza:
58%

Nos, össze-vissza vannak a fejedben a dolgok. Ahogyan írsz (nem a helyesírás, hanem a stílus) és amiket írsz az egy az egyben bugyutaság. Bocs!

Tehát az elfogadottságod egy adott közösségben. Az egyik megoldandó kihívás. "mert az emberek nem fogadnak el. Mióta emberek között vagyok problémám van velük, gyakoriak az összetűzések. Ahogy haverok úgy csajok sem fogadnak el. " Miért nem fogadnak el vajon? Milyen vagy egy közösségben? Hogy viselkedsz? Hogyan alakul ki összetűzés? Csúfolnak valamiért? Rád szállnak?

Abban van valami, hogy ha könnyebben teremtenél kapcsolatot másokkal, akkor könnyebben találnál barátnőt. Viszont erre nincs semmi garancia. Ha gazdag vagy izmos, jóképű vagy akkor könnyebb. Viszont nagyobb az esélye, hogy nem azt fogja szeretni a lány aki/ami vagy, hanem amid van....

Egy lányt gyakorolni. Te minek nézed Őket? Luknak, gépnek, amit nyomkodni lehet, mint a pc-játékot és egyre jobb leszel, minél többször HASZNÁLOD?

Szóval először a fejedben kell egy kis rendet tenni, hogy realizáld a világot, amiben élsz és megértsd saját magad. persze kúrhatsz egy jót, érzelmek nélkül is akár ,de azzal a Te problémáid még közel sem lesznek megoldva.

2014. júl. 20. 23:02
 18/29 anonim ***** válasza:
73%
Ugyan már, van egy huszonéves szűz, aki kb. ha a nő megfogja a kezét összerezzen, pusztán mert teljesen idegen neki az érzés. Továbbá halál zavarban van, épphogy makog valamit, ráadásul női szemmel ronda és határozatlan. Szerinted melyik szép, okos nő fogja őt választani partnerének? Egyik sem. Ma már mindegyik bokorból ugrál ki egy kidolgozott testű, ecsetfejű hülyegyerek, akitől nedves a bugyi. Az, hogy szegény kis szűz 15-ször értékesebb belső tulajdonságokat tekintve, és pár hét, hónap törődés után határozottság és egyéb lemaradást tekintve is fel tudná zárkóztatni egy lány, az senkit nem érdekel. Kiröhögik, elküldi melegebb helyre, és buknak az üres fejű terminátor pélójára.
2014. júl. 20. 23:03
 19/29 anonim ***** válasza:
Értem, tehát Te nem érvelsz semmi mellett. Szerinted az, hogy ma ez a tendencia (korábban is hasonló volt csak nem ennyire kiéleződött formában külső megjelenés vs. belső értékek) az jó? Süllyedjünk el a sárban ugye, ha az vesz körül. Ugye? Mert ez a legkényelmesebb, jó kis dagonyázás, úgyis szinte mindenki ezt csinálja. Tehát az a jó, amit a többség képvisel, tehát az a követendő minta, amit a többség csinál, az igazság is a többség kezében van. Ezt a gondolatmenetet ne logikailag, hanem filozófiailag kövesd végig. Tehát a többség az az egyetlen út. Más nincs, vagyis van, de az magányos, meg zsákutca, meg nehéz. Várom az érvelésed!
2014. júl. 20. 23:10
 20/29 anonim ***** válasza:
78%

Nem hiszem, hogy ezen sokat kell érvelni. :)

Nagyon röviden, az erősebb kutya b.@szik, avagy az erős fennmarad, a gyenge meghal. Ez az élet minden területére igaz. Ma ha egy férfinek vannak érzelmei, neadjisten kimutatja ezeket, eltapossák. Különösen párkeresésben igaz, valamilyen érthetetlen paradoxon miatt számtalan olyan x éve házasságban élő párt látok, ahol a férfi veri a nejét, tesz egy nagyon a fejére, de még csak pénzt sem ad neki, lelkileg kikészíti, s mégis...a nő odaszül neki 3 gyereket, akik jó eséllyel lesznek lelki sérültek kiskoruktól fogva. Azt meg tényleg hagyjuk, hogy számít a belső...igen, 1000 nőből 10-nek, akikből 9-nek több éves kapcsolata van. Hogy rátalálj arra az egyre, erősen introvertált személyiségként, úgy hogy mindig a sötétből figyelsz, jóformán nulla. Ezért végzi elég sok magányos ember kötéllel a nyakában.

2014. júl. 21. 00:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!