20 fölötti szüzek ti amúgy az emberekkel hogy jöttök ki?
Szerető családban élek, persze nem idilli a helyzet, de megvagyunk. Barátomnak csak egy személyt tekintek, vele sajnos most kissé kevés időt töltök, de neten keresztül mindig tartjuk a kapcsolatot.
Az egyetemen nem sokszor váltok szót a többiekkel, mindig is az a visszahúzódó, félénk srác voltam, csak azzal kezdeményezek, aki felkelti az érdeklődésemet.
A legtöbb embertől azonban kiráz a hideg...
21/F
Nyilvánvalóan más ilyen helyzetben lévő embernek is vannak az élet más területén is gondja, például nekem is. Én húsz feletti vagyok, de sajnos már nem huszonéves. Érdekes látni, hogy az ember bizonyos dolgokban mennyire magára ismer az előző hozzászólásokat olvasva.
Nekem is a félénkség és a visszahúzódó természet az oka ennek legfőképpen. Gondjaim vannak bőven ezen kívül is, mert ez tényleg egyfajta tünet. A családtagokkal szoktam beszélgetni, ezen kívül meg pár kollégával szoktam, velük is el tudok beszélgetni. Barátaim nincsenek, ezzel a pár kollégámmal ilyen témákról nem szoktunk beszélgetni. Nem mindegy, hogy az ember milyen társaságban van, kikkel és miről beszélget. Ez persze nálam nem él a gyakorlatban, mert ahogyan említettem, nincsen társaságom.
Nyilván az hogy szűz valaki, szorosan összefügg általában azzal, hogy nem egy number one stand up-os.
A fő "probléma" az ilyen emberekkel, hogy nem egyeznek a nézeteik a ma trendinek vett, birka emberek felfogásával, akik emiatt részben ki is nézik őket a társaságból. Ezek az emberek javarészt nem járnak minden hétvégén buliba, ahol pusztán azért hullára isszák magukat az emberek, mert ma ez a menő és elfogadott. Természetesen nem adoniszok, többnyire kicsivel átlag alattiak. Nem arra hajtanak, hogy minél több lyukat betömjenek, érzelmekre lenne szükségük, nem tudják csajozásnál tenni a rettenthetetlen, mindenkin átgázoló alfahímet, amiből egyenesen következik, hogy a nők 95%-nál esélytelenek. Hajlamosak a depresszióra, mert nem kapnak törődést, szeretetet a másik nemtől, s egy idő után értéktelennek, feleslegesnek tekintik magukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!