Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 20 fölötti szüzek ti amúgy az...

20 fölötti szüzek ti amúgy az emberekkel hogy jöttök ki?

Figyelt kérdés
Gondolo itt családra, barátokra, iskolai vagy munkahelyi közösségre és minden egyébre. Akár indokot észtrevételt és egyebet is írhattok. Vagy a késői korban szűz fiúk közül csak nekem vannak a társadalom minden területén gondjaim?

2014. júl. 19. 21:59
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
72%
Az, hogy szűz vagy, egy tünet és nem ok. Az oka annak, hogy sikertelen vagy másban keresendő. Ha azt megoldod, akkor nem sokáig leszel szűz.
2014. júl. 19. 22:00
 2/29 anonim ***** válasza:
meg nekem 26/f
2014. júl. 19. 22:01
 3/29 anonim ***** válasza:
100%
Nekem gondom az ismerkedéssel van, meg voltak testi gondjaim is, de már kezdek ilyen téren rendbe jönni és alakul az önbizalmam de vannak más okai is a dolognak. Egyébként félénk, csendes, nehezen nyíló típus vagyok, de akivel jóba leszek az előtt megtudok nyílni. A munkahelyemen engem sokan kedvelnek szinte mindenki, nehezen nyíltam meg ott sajna picit furcsán is néztek rám, de idővel minden más lett és nagyon elvagyok ott az emberekkel.
2014. júl. 19. 22:05
 4/29 anonim ***** válasza:
81%

Szerető családban élek, persze nem idilli a helyzet, de megvagyunk. Barátomnak csak egy személyt tekintek, vele sajnos most kissé kevés időt töltök, de neten keresztül mindig tartjuk a kapcsolatot.

Az egyetemen nem sokszor váltok szót a többiekkel, mindig is az a visszahúzódó, félénk srác voltam, csak azzal kezdeményezek, aki felkelti az érdeklődésemet.

A legtöbb embertől azonban kiráz a hideg...

21/F

2014. júl. 19. 22:08
 5/29 anonim ***** válasza:
Én is kevesekkel érintkezem, hasonlóan az előző kollégához. (És szintén egy igazi barátom van, vagyis akit én annak érzek). Nincs sok kedvem az emberi kapcsolatokhoz, bár ennek ellenére bármilyen fura is, kiváló érdekérvényesítő vagyok, afféle 'diplomatikus személyiség' szakmai téren.
2014. júl. 19. 22:11
 6/29 anonim ***** válasza:

Nyilvánvalóan más ilyen helyzetben lévő embernek is vannak az élet más területén is gondja, például nekem is. Én húsz feletti vagyok, de sajnos már nem huszonéves. Érdekes látni, hogy az ember bizonyos dolgokban mennyire magára ismer az előző hozzászólásokat olvasva.

Nekem is a félénkség és a visszahúzódó természet az oka ennek legfőképpen. Gondjaim vannak bőven ezen kívül is, mert ez tényleg egyfajta tünet. A családtagokkal szoktam beszélgetni, ezen kívül meg pár kollégával szoktam, velük is el tudok beszélgetni. Barátaim nincsenek, ezzel a pár kollégámmal ilyen témákról nem szoktunk beszélgetni. Nem mindegy, hogy az ember milyen társaságban van, kikkel és miről beszélget. Ez persze nálam nem él a gyakorlatban, mert ahogyan említettem, nincsen társaságom.

2014. júl. 19. 23:01
 7/29 A kérdező kommentje:
A félénkség és visszahúzódottság rám nem jellemző. Viszont az emberek és köztem egyfajta gát van. Nem értenek meg engem támadnak, megkritizálnak stb. Voltam már néhány baráti közösségnek tagja de sajnos rövid ideig. A rengeteg csalódás ellenére optimista vagyok és próbálok kezdő lépéseket tenni a változás érdekében nem nagy sikerekkel.
2014. júl. 20. 13:20
 8/29 anonim ***** válasza:
én nagyon jól kijövök mindenkivel. könnyen ismerkedem. De az egy lépés távolságot tartom. Ennek több oka van: beszólt, nem egyezik a politikai nézetrendszerünk, a hátam mögött rámbeszélt stb stb. normális emberrel még nem találkoztam.
2014. júl. 20. 16:01
 9/29 anonim ***** válasza:
94%

Nyilván az hogy szűz valaki, szorosan összefügg általában azzal, hogy nem egy number one stand up-os.

A fő "probléma" az ilyen emberekkel, hogy nem egyeznek a nézeteik a ma trendinek vett, birka emberek felfogásával, akik emiatt részben ki is nézik őket a társaságból. Ezek az emberek javarészt nem járnak minden hétvégén buliba, ahol pusztán azért hullára isszák magukat az emberek, mert ma ez a menő és elfogadott. Természetesen nem adoniszok, többnyire kicsivel átlag alattiak. Nem arra hajtanak, hogy minél több lyukat betömjenek, érzelmekre lenne szükségük, nem tudják csajozásnál tenni a rettenthetetlen, mindenkin átgázoló alfahímet, amiből egyenesen következik, hogy a nők 95%-nál esélytelenek. Hajlamosak a depresszióra, mert nem kapnak törődést, szeretetet a másik nemtől, s egy idő után értéktelennek, feleslegesnek tekintik magukat.

2014. júl. 20. 16:26
 10/29 anonim válasza:
Előző az írásod teljesen rám illik.
2014. júl. 20. 21:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!