20 év fölötti szűzek! Nem érzitek, hogy lúzerek vagytok?
Azért nem volt még barátnőm, mert alacsony, vékony, félénk, gátlásos, önbizalomhiányos, szép szemű, helyes pofikájú fiú vagyok, akinek a szintén vékony, félénk, szép, bájos arcú és önbizalomhiányos "nem tudom hol vannak lányok" jönnek be. :)
222222/F
Arra még nem gondoltál, hogy valaki nem "tudja" érzelem nélkül megtenni? Nem találta meg azt, akinek érdemes lenne odaadnia, akit szeret?
Sokkal jobb érzelmekkel megtörténnie 20 évesen, mint elhamarkodottan, hirtelen felindulásból mondjuk 15 évesen.
Mennyivel élvezetesebb azzal megtenni, akit szeretsz, mint azzal, aki csak külsőleg vonz...
Mellesleg senkinek semmi köze ahhoz, hogy szűz vagy-e még. Nem kell világgá kürtölni, ha szégyenli valaki.
Én leginkább azt érzem h nem vagyok ribanc
Miért baj az h még nem találtam olyat akivel megtenném csak úgy meg nem akarok senkivel lefekudni??
De annak érzem.
És akkor most elmész a ku*va anyádba?
Nem érzem magam lúzernek. Miért is érezném? Törvényszerű az, hogy 20 éves korára senki se legyen szűz?
"20 éves kor fölött már nem lehet arra fogni, hogy "nem jött össze".'
Ha nem jött össze akkor nem jött össze. Nem értem mi ezzel a problémád...
18:02--
jolteszed,és ha így folytatod akkor majd jönni fog az akire mindig is vágytál:D
Felesleges ezen vitatkozni, mindenki máshogy vélekedik erről.
Számomra nagyon sokat jelentett, hogy mindketten elsők lehettünk egymásnak a párommal. Jó érzés volt a tudat, hogy nem ment át fél városon, pedig megtehette volna, hiszen nagyon jóképű férfi.
"A csajoknál erény. A pasiknál lúzerség a javából!"
Ez hülyeség. Sok szerelmes lány örülne, ha első lehetne a párjának. Pont, hogy inkább a gyakran párt váltó férfiak preferálják azt, ha tapasztalt a partnerük. Csak akkor számít nekik, hogy ártatlan-e még a lény, ha tényleg szerelmesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!