20 év fölötti szűzek! Nem érzitek, hogy lúzerek vagytok?
22:28
Akkor a legtöbb férfinek fel kéne akasztania magát, mert szvsz a legtöbb csak kamuzik, amikor mondja, hogy ekkor meg ekkor vesztette el a szüzességét. Még mindig több az átlagos férfi, mint a mesterfaj, ami a lányoknak kell. Az írásod alapján 15 éves lehetsz, biztos azt hiszed mindjárt elveszted, ha nem te vagy a jóképű szívatógép, akkor igen nagyot fogsz csalódni. Te is belépsz majd a faszverők vagy a prostizók igen népes táborába, kezdj barátkozni a gondolattal :)
Ígyis - úgyis eltérnek válaszok és vélemények.
20 év fölött már nem lehet arra fogni, hogy "nem jött össze" de ugyanakkor én nem cikizem le őket sem. Úgyis eljön mindennek a maga ideje, senki nem marad örökre szűz, ha ő sem akar. Én már nem vagyok szűz, de nem több százan döngettek azóta is mióta elvesztettem a szűzességem, hanem egyetlen egy pasi akit akkor is nagyon szerettem, most is nagyon szeretem és azóta is együtt vagyunk. Tehát az én véleményem röviden a kérdésedről: NEM LÚZEREK!!
Bizony nem... és tudod miért? Mert egyszerűen nem érdekel. Persze, nem azt mondom, hogy átlagos dolog, mert nem ez. Tessék, én 23 vagyok, és még szűz... mégis, normális életem van, és keresek kitartóan egy normális nőt. Mert igen, lett volna lehetőségem elveszíteni, de nem akartam, mert egyszerűen úgy éreztem, hogy az adott csajjal nem lenne a dologban semmi ,,élvezet". Nekem pedig az valahogy nem pálya, hogy kvázi úgy ér össze a testünk, mint két darab hús.
Szóval nem. Nem érzem annak, még akkor se, ha mások szemében ez az. Amikor itt lesz az ideje, meg fog történni :)
Legyek őszinte? Nem tudom szavakba önteni, mennyire nem foglalkoztat ez a téma, pedig még én is az vagyok. (És nem, nem vagyok meleg.)
20f
Az nem lehet, hogy csak éppen más dolga van és nem érdekli az egész?
(mondjuk ez utóbbi egymástól független: lehet, hogy épp nincs mással elfoglalva, kereshetne párt, de nem kell neki és az is megtörténhet, hogy amúgy igénye lenne rá, csak mondjuk meg kell teremtenie előbb a hátterét)
De hidd el, mindannyian nagyon örülünk neki, hogy te pont a megfelelő, 16-18 éves korodban vesztetted el és ennyire örülsz neki. Teljesen természetes.
(csak a megnyilvánulás kicsit sértő, de hát ma már mindenki egyéniség és nagyon őszinte, szókimondó meg lázadó)
Amugy meg igencsak bunkó vagy kérdezo és a gondolkodásod ... hát pffff
én nem dicsekednék vele
És a kedves kérdező, köpni nyelni nem tud, eme hozzászólásoktól, és megmukkant...
Azért, ha már felteszel egy kérdést, legalább vedd a fáradtságot, hogy reagálsz a hozzászólásokra!
Hozzászólt, aminek az volt a lényege, hogy márpedig akkoris lúzerek vagyunk, csak kimoderálták.
De ha mondjuk gyorsan elrohanunk kettyinteni egyet, akkor máris megszűnik a lúzerség? Pedig semmi lényegi változás nem történt, ugyanazok maradtunk. Vagy ettől még nem? Hát mi kell? Tényleg a szüzesség a fő ok? (Csak mert aki így gondolja, sokszor az sem így gondolja. Csak túl hülye a kifejtéshez)
Ja, és mi a teendő, miután lúzernek lettünk nyilvánítva? Sírjak, vagy mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!