20 év fölötti szűzek! Nem érzitek, hogy lúzerek vagytok?
Nem, nem érzem magam lúzernek. Nem hiszem, hogy kevesebbnek, vagy rosszabbnak kellene éreznem magam, azért, mert nem fektettek meg 14 évesen egy részeg buliban, mondjuk. Nekem az értékrendem valahol nem ott van. Nem mindenki fogja arra, hogy "nem jött össze", nekem valahogy sosem volt kedvem olyan pasival lefeküdni, akinek csak arra kellettem volna ,hogy megfektessen, majd ott hagyjon a fenébe - mert volt már erre nem egy példa az én esetemben. Nem csinálok nagy ügyet a szüzesség elvesztéséből, de az személyiségi kérdés, hogy összefekszek-e bárkivel, aki rám mosolyog, nem pedig azon múlik, hogy ugyan szűz vagyok-e még. Ha már nem lennék az, se hagynám, hogy bárki belém másszon.
Én elhiszem, hogy manapság rettentő menő 15 évesen hatezer pasit meg csajt felzabálni, de valahogy ez nekem sosem volt szimpatikus.
Üdvözöllek, 20/L(úzer)
Ez kiváló kérdés. Valószínu sokat gondolkoztál rajta.
Welcome to hell...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!