Szerintetek ha én 14 & a barátnőm is 14 Mit szolnának a szülei ha lefeküdnénk? Zárójelben jegyzem meg az apja 2méter fölötti kigyúrt ember. ; (
Figyelt kérdés
2014. jan. 4. 10:21
1/13 anonim válasza:
Semmit, szó nélkül beleaprítana a húslevesbe.
2/13 anonim válasza:
Valaki a korházba vagy hullaházba kötne ki
3/13 anonim válasza:
Elég kicsik vagytok még a szexhez.
4/13 anonim válasza:
Megenne téged reggelire 12 tojással.
5/13 anonim válasza:
Ha van esze jól megverne.
Még kicsik vagytok ehhez!
7/13 anonim válasza:
Kicsinálna..de nézd a jó oldalát előtte legalább d*gtál egy jót! (jobb esetben)
8/13 anonim válasza:
Egyszer én is megrontottam egy 14 éves lányt, a szülei nem tudták meg, de azért eltiltották tőlem a lányukat, szóval lehet sejtettek valamit.
9/13 anonim válasza:
Nektek még külön-külön ágyban kell feküdnötök ;) Szerintem mutasd meg ezt a kérdést az apjának, szerintem nem bántana de jót nevetne..........:DDDDDD
10/13 anonim válasza:
eléggé irreleváns, hogy hány centi az apukája és hogy hány kiló izom van rajta. ha te lennél nagyobb darab, akkor is csak 14 éves maradsz...ha szeretitek egymást, kibírjátok mé pár évig (és zárójelben, ezzel inkább imponálsz a szülőknek is)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!