Tényleg boldogabb az ember, ha van barátnője?
Figyelt kérdés
Úgy értem, akkor találhatsz ki közös programokat, beszélgetned kell, fürödhetsz hetente kétszer és sétálni is kell néha az utcán.2013. okt. 7. 17:34
1/8 anonim válasza:
"fürödhetsz hetente kétszer"
Nekem nincs, és mindennap fürdök.
2/8 anonim válasza:
hát, ha ez így van, az igen szomorú. nem lenne szabad, hogy egy ember boldogsága önmagán kívül másoktól függjön.
3/8 anonim válasza:
Igazából, számolj azzal, hogy majdnem ingyen van a p*na!
4/8 anonim válasza:
heti 2x fürdés?
Szólj a szomszédnak, hogy megvan a fura szag forrása...
6/8 anonim válasza:
Ez elég nagy zagyvaság amit itt beszélsz heti 2 fürdés belegondolni is szörnyű.
Amúgy sokat nyom egy ember boldogságán ha van párkapcsolata, de még azzal sem feltétlen lesz boldog, csak nyom rajta egy keveset hogy boldogabb élete legyen, ha úgy is jönnek ki egymással.
7/8 anonim válasza:
Xddd amugy meg ha komolyan gondoltad szerintem ez nezopont kerdese.nekem van baratnom es szeretem mert egyben olyan mintha a legjobb baratom is lenne bizhatok benne fel tud viditani.es ez kolcsonos kettonk kozott.viszont jelent egyfajta felelosseget is.peldaul a te esetedben ahogy kb belovom az intelligenciaszinted nem finghatsz mikor vele vagy meg ilyenek:D szoval van jo es KEVESBE jo oldala.de engem osszessegeben boldogabba tesz.kulonben miert lennek vele?:)
8/8 anonim válasza:
Igen tényleg de ha nem változtatsz a higiéniai szokásaidon neked valszeg nem lesz.
Vagy olyan párlatú lesz mint te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!