Melyikkel lehet az ember boldogabb egy "rokonlélekkel" vagy a "lelki társsal", és miért?
Figyelt kérdés
2010. máj. 9. 12:44
2/11 A kérdező kommentje:
Nem ugyanaz.
2010. máj. 9. 15:19
5/11 A kérdező kommentje:
jó lenne megtalálni, ki is az...
2010. máj. 10. 07:01
6/11 anonim válasza:
A lelki társsal. A rokonlélekkel egyszerűen csak hasonlók vagytok, ugyan az a karmátok, stb..., míg a lelki társ képes kiegészíteni a hiányosságaidat, betölteni azt az űrt, ami benned rejtőzik. A lelki társak nagyrésze szerelmi kapcsolatban fordul meg, míg a rokonlélek inkább barátként. És nem véletlenül van (a legtöbb) embernek csak egy szerelme, míg barátja több is lehet. A lelki társak vonzzák és kiegészítik egymást, társukból energiát kapnak, amit felhasználnak, hogy a párjuknak jobb legyen, a rokonlélek pedig képes ugyanígy energiát adni, de nem visszaforgathatót.
7/11 anonim válasza:
És igen, jó lenne... én évek óta keresem az én lelki társamat, de vannak elvárásaim is, és eddig senki nem felelt nekik meg. Bár Magyarországon nehéz lesz megtalálnom, mert itt kevés olyan ember él. De most nem untatlak titeket tovább :)
8/11 anonim válasza:
9/11 anonim válasza:
Egyikben sem hiszek,mert sokszor volt olyan hogy megtaláltam mindketőtt,de eltüntek az életemből,és persze nem az én hibámból..Szóval állandó csalódásokban hiszek csak,v mi tartósban nem..
10/11 A kérdező kommentje:
Egészen biztos, hogy nem találtad meg, mert akkor nem így hozta volna a sors!!!
Ebben biztos vagyok! Akik összeillenek valamifolytán azok úgy fognak összetalálkozni, hogy megismerhessék közelről egymást!
2014. okt. 18. 14:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!