Mit gondoltok az első alkalomra mit kell biztosítani?
Fiatal vagyok, de késznek érzem magam a dologra.
Barátommal már 1 és fél éve együtt vagyok.
Most talán úgy döntöttünk, hogy mindketten készen állunk.
Én is szűz vagyok, ő is.
Szerintetek az jó első alkalomra, ha az extra vastag Durex terméket és Pharmatex hüvelytablettát használunk?
Igen, nálam fő a biztonság.
Főleg elsőnél.
Nem szeretnék azon izgulni, hogy bármi is legyen.
Mint említettem már, fiatal vagyok. A Pharmatex szerintetek jó nekem is?
Nem vagyok allergiás tudtommal semmire se.
Előre is köszönöm a válaszotokat.
# 8
Nem tudom, hogy miért kell azon gúnyolódnod, hogy valaki akár tapasztalatlan tiniként, akár felnőtt nőként inkább választja - jó esetben valószínűleg feleslegesen - a kettős védekezést, mintsem egy abortusz akármilyen minimális kockázatát.
Te is tudhatod, hogy nincs olyan védekezési mód, - teljesen szakszerű alkalmazás mellett sem - aminek 100 % lenne a Pearl-indexe.
Nekem sokkal jobb érzés ilyen kérdéseket olvasni, mint azt a több száz "Lehetek terhes, ha...?" / Ugye nem lehetek terhes ...? / Ugye elsőre nem lehet teherbe esni stb. típusú kérdést, nem beszélve azokról a szívszorító kérdésekről, amikor amikor kétségbeesett tinik arról érdeklődnek, hogy hogy zajlik egy abortusz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!