Szerintetek a első szex korfüggő? te hány évesen veszítettétek el?
(Igazából az nem szégyen szerintem,ha egy 14-15 éves lány elveszti a szüzességét,hisz az első menstruációtól kezdve,már érett a szexhez.Vagyis én így tudom.)
Tehát.. 2 hónapja vagyunk együtt a barátommal és már most nem túl jó a kapcsolatunk,sok a vita,így azt gondolta,jobb lenne a kapcsolatunk egy 'gyengéd együttlét' után. Mikor vele vagyok,én is érzem,hogy most kéne mert van mikor annyira megkívánom,hogy olyankor direkt terelem a szót.De nekem ez lenne az első.. 14 vagyok (nem kérek a kritikákból) és valahogy úgy érzem,hogy felvagyok rá készülve testileg és lelkileg.hiába vagyok ennyire kicsi még. Jó alakom van,kb.mint egy homokóra.valahogy mégis szégyenlem elötte a testem és ezért félek az elsőtől..Pedig azt mondják a homokóra a legszebb női alak. De lényegében az lenne a kérdésem,hogy ha tényleg szeretem és ő is engem (8hónapig várt rám,míg mással foglalkoztam de ő tűrte) akkor miért ne veszíthetném el vele? Ha tényleg most akarom,akkor ez miért korfüggő?(Tudom,hogy megbánnám) segítsetek egy kicsit és legyetek komolyak.)
"fel vagyok rá készülve testileg, lelkileg, jó alakom van"
ja hát igen az a lényeg..
Nem korfüggő, de az alapján, amit leírtál, várj még. Ne azért feküdj le vele, hogy jobb legyen a kapcsolatotok - ettől ugyanis nem lesz jobb és garantáltan pocsékul érzed majd magad utána.
Nem azt mondom, hogy ne szexelj, de ne tegyél olyat, amit megbánnál.
egyébként a végén az a "Tudom ,hogy megbánnám" mire vonatkozik?
nem tudom mennyire lehet téged befolyásolni , de remélhetőleg hatok rád azzal ,hogy azt írom úgyis megbánnád a dolgot
18/L
én 18 évesen, és utólag visszagondolva megbántam volna ha 14 évesen már lefekszem bárkivel. nem mondom azt hogy nem állsz készen de sokkal másképp fogod fel 14 és pl 18 évesen. én ekkor álltam teljesen kész és nem bántam meg, legalább nem égtem ki 18 éves koromra.
egyébként hülyeség csak azért lefeküdnöd vele hogy jobb legyen a kapcsolatotok, ha már most sokat veszekedtek egy szextől ez nem fog megoldódni, sőt ha nem úgy sül el inkább még több konfliktust okoz. Aztán később meg sírsz hogy elhagyott egyből
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!