Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Az gáz, hogy ha a 15 évesen a...

Az gáz, hogy ha a 15 évesen a makkomról nem tudom lehúzni a bőrt? Ennek mi lehet az oka?

Figyelt kérdés
Vagy esetleg próbálkozzak vele ha még fáj is?:D bocs hogy ilyen tudatlan vagyok.:S
2014. júl. 12. 08:26
 1/9 anonim ***** válasza:

Kérdezz rá az orvosnál. :)

Ne próbálkozz fájdalommal. Utána több kárt okozol mint most van.

2014. júl. 12. 08:27
 2/9 A kérdező kommentje:
Faterom gyerekorvos.. nem tudom nekem ez a téma nagyon kényes szóval esetleg valami más?:D
2014. júl. 12. 08:30
 3/9 anonim ***** válasza:
Ha egyálltalán nem tudod visszahúzni az súlyos figymaszűkület. Orvoshoz kell menned. Nekem is volt csak 2 éves koromba már megműtöttek.
2014. júl. 12. 08:39
 4/9 anonim ***** válasza:
Hogy mosod akkor? Te túrósmakkú!
2014. júl. 12. 08:39
 5/9 anonim ***** válasza:
Ráguglizol a fitymaszűkületre, azt utána döntsd el hogy meg e éri a kényeskedés.
2014. júl. 12. 08:40
 6/9 anonim válasza:

Hát ott már gondok vannak orvos kell ez már súlyos...Nekem régen csak a makk alá tudtam húzni de nagy fájdalmak árán hogy ne kelljen orvoshoz mennem az egyik részén volt egy kis rés és téptem téptem... Végül mára rendben is vagyok orvoshoz se kellett mennem de a te esetedben ez már vészes fordulj orvoshoz mert ez később a sex-ben eléggé nagy gond lehet...

Ez 12 éves koromban történt;)

14/F

2014. júl. 12. 08:59
 7/9 anonim válasza:

Fitymaszűkület. Irány az urológus. Metélés szükséges.

Nekem is így volt 21 éves koromban. Bár én csak erekciós állapotban nem tudtam felhúzni, de a lényeg ugyanaz volt.

2014. júl. 12. 12:35
 8/9 anonim válasza:
Ja, még annyi, nekem nem teljes metélést csináltak, egy kis részét meghagyták. Állítólag a teljes metélést csak végső esetben szabad hagyni.
2014. júl. 12. 12:36
 9/9 anonim válasza:
Igen, sok helyen olvasni elég sok rosszat...
2014. júl. 31. 15:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!