14 éves vagyok, elvesztettem a szüzességem. Feljött a
makkomról a bőr és most fáj. Lankadtan sincs bőr rajta.
Ilyenkor mit csináljak?
Figyelt kérdés
2007. szept. 23. 10:03
1/8 anonim válasza:
Sürgősen menj vele orvoshoz (pl urológus), mert ez nagyon gombás fertőzésnek tűnik.
2007. szept. 24. 14:23
2/8 anonim válasza:
Pff... Ilyen velem is volt! A csaj szűz volt akivel le feküdtem, de én nem mentem orvoshoz vele... Viszketett meg minden, de 2 vagy 3 hét után minden a helyén volt!
2007. szept. 27. 18:28
3/8 anonim válasza:
Hali!
Ez inkább fitymaszükölet mint gombás fertőzés, csak azt nem értem hogy nem vetted észre korábban?!
Minél előbb menj orvoshoz
2007. szept. 28. 18:01
4/8 anonim válasza:
Szia!
Igen fitymaszűkületed van.
Ha lankadt állapotban se megy vissza magától, akkor a legdurvább szűkületed van. Fordulj orvoshoz mindenképpen mert így nem tudsz majd szexuális életet élni, még 1 kg vazelinnal sem.
A probléma megoldása egy apró műtét, ahol eltávolítják a fitymád szűk részét (jobbesetben), ha a szűkület nagyobb, akkor az egész fitymát el kell távolítani.
Jó hír, hogy a műtéthez nem kell befeküdni a kórházba, amúgy a műtet kb.:20-30 perces.
2007. nov. 26. 00:58
5/8 anonim válasza:
egyikőtök azt irta hogy neki elmúlt.a többiek azt hogy műtét.ezek nagyon távol vannak egymástól.elösször kérdezd meg az apukádat, vagy bátyádat ha van.ők biztos többet tudnak mint a többiek igy látatlanban.nyugodj meg.megoldódik,ha nem magától akkor orvossal,de ezzel sztem eléggé rádijesztettek.ha nem akkor bocs.mindenesetre apukádnak ha megmutatod... lehet hogy neki is volt már olyan.vagy kérdezz rá annál a válaszolónál akinek magától elmúlt.legközelebb vigyázz magadra:D
2007. nov. 26. 19:45
6/8 anonim válasza:
hát igen erre vigyázz..szerintem sem kell ennyire túl dramatizálni a dolgot, de azért kíváncsi volnék rá apuka mit szól ahoz hogy a fia 14 évesen el vesztette a szüzességét, mert gondolom ő még nem tud erről..:S de sok sikert :)
2008. aug. 10. 21:08
7/8 anonim válasza:
Helo!
Szerintem ne szólj apádnak mert akkora cirkusz lesz belőle hogy agyonvág!
Orvoshoz se menj mert fölösleges! nem lesz semmi bajod ! nyugodj meg én is 14 éves vagyok és nem szexelek mint te!
Szerintem,inkább csinálj vele vmit csak elmulik ! de egy részt ökörség orvoshoz menni !
1 mint mondasz neki ?
Doktor úr a barátnőm ugrált a farkamon és leszakadt a bőr XD?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!