Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Az miért van hogy a haveromnak...

Az miért van hogy a haveromnak a makkjáról folyton felcsúszik a bőr az enyémről meg úgy kell lehúzni de ha visszahúzom utána egyből lecsúszik?

Figyelt kérdés
NA szóval tegnap elött haverommal uszodában voltunk és ott láttam neki a farkát az öltözőben és látom hogy a makkja nincs lefedve a fitymával mondom neki hogy húzd rá erre ráhúzta de az egyből visszahúzódott.Az én farkam meg olyan hogy teljesen befedi a fityma amakkot sőt még túl is lóg rajta és én ha akarnám se tudnám ott fent visazhúzva tartani mert egyből megy vissza a makkomra ez miért van??? Miért van hogy ennyire különbözünk??
2010. jún. 13. 13:28
1 2
 1/19 A kérdező kommentje:
jah én 16 éves vagyok ő pedig 15 éves
2010. jún. 13. 13:30
 2/19 anonim ***** válasza:
lehet hogy ő már sokat huzogatta hátra amikor kiveregette, vagy rövidebb az előbőre a fitymája, vagy körülmetélt.
2010. jún. 13. 13:34
 3/19 anonim ***** válasza:
73%
Úristen, ezen a kérdésen akkorát röhögtem...Nézegeted a haverod farkát? Homoszexuális hajlam!
2010. jún. 13. 13:35
 4/19 anonim ***** válasza:
Ez teljesen normális. :) Mindenkinek más mértékben van ráhúzódva. Azt tanultuk, hogy felnőttkorra általában visszahúzódik és kb a felét borítja, de pl. a 21 éves barátomnak is teljesen befedi. :) Nyugi, se Neked, se a haverodnak nincs semmi baja :) 19/L
2010. jún. 13. 13:36
 5/19 anonim ***** válasza:
2. azért egy farkat én is szívesen nézegetnék...Régen láttam. :(
2010. jún. 13. 13:37
 6/19 A kérdező kommentje:
az biztos hogy nem körülmetélt mert megkérdeztem.Viszont a testvérének aki velem egyidős végigér a fittyma a makkon.
2010. jún. 13. 13:37
 7/19 A kérdező kommentje:

Kedves első válaszadó mi az az előbőr??

Miért lenne homoszexuális hajlam menjél má te a büdös pi.sába de tényleg.Már nem azért de sztem te vagy a homoszexuális h mindenben ezt látod.

2010. jún. 13. 13:39
 8/19 anonim ***** válasza:

1. Haverod zsidó.

2. Búza vagy h a farkát lesed. (Legközelebb pippantsd is le már akkor.)

3. Te nem vagy zsidó.

4. Te csak simán hülye vagy.

2010. jún. 13. 14:12
 9/19 anonim ***** válasza:

ma 13:37

Ha lány vagy irj egy privit és megoldjuk ezt a hatalmas problémát!!

2010. jún. 13. 14:22
 10/19 anonim ***** válasza:

Nem, kérdező, ha nekem írtad, (14:12), nem vagyok dagadt, járok gyúrni, focizni, úszni, mégsem lesem a zuhanyzóba a másik ember faszát, mert nem vagyok rá kíváncsi, az meg, hogy rá is szólsz h húzza rá a bőrt, megint árulkodó. Ja és igen, g3ciből vagyok, részben, mint ahogy te is, te kretén, mert apád csak volt neked is.

Egyébként vannak haverjaim, viszont rólad meg lehet állapítani, hogy hülye vagy, búza, nincs egy haverod se, mert a faszukra hajtasz, és k.rva szar emberismerő vagy.

2010. jún. 13. 14:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!