Az miért van hogy a haveromnak a makkjáról folyton felcsúszik a bőr az enyémről meg úgy kell lehúzni de ha visszahúzom utána egyből lecsúszik?
Kedves első válaszadó mi az az előbőr??
Miért lenne homoszexuális hajlam menjél má te a büdös pi.sába de tényleg.Már nem azért de sztem te vagy a homoszexuális h mindenben ezt látod.
1. Haverod zsidó.
2. Búza vagy h a farkát lesed. (Legközelebb pippantsd is le már akkor.)
3. Te nem vagy zsidó.
4. Te csak simán hülye vagy.
ma 13:37
Ha lány vagy irj egy privit és megoldjuk ezt a hatalmas problémát!!
Nem, kérdező, ha nekem írtad, (14:12), nem vagyok dagadt, járok gyúrni, focizni, úszni, mégsem lesem a zuhanyzóba a másik ember faszát, mert nem vagyok rá kíváncsi, az meg, hogy rá is szólsz h húzza rá a bőrt, megint árulkodó. Ja és igen, g3ciből vagyok, részben, mint ahogy te is, te kretén, mert apád csak volt neked is.
Egyébként vannak haverjaim, viszont rólad meg lehet állapítani, hogy hülye vagy, búza, nincs egy haverod se, mert a faszukra hajtasz, és k.rva szar emberismerő vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!