Az miért van hogy a haveromnak a makkjáról folyton felcsúszik a bőr az enyémről meg úgy kell lehúzni de ha visszahúzom utána egyből lecsúszik?
Figyelt kérdés
NA szóval tegnap elött haverommal uszodában voltunk és ott láttam neki a farkát az öltözőben és látom hogy a makkja nincs lefedve a fitymával mondom neki hogy húzd rá erre ráhúzta de az egyből visszahúzódott.Az én farkam meg olyan hogy teljesen befedi a fityma amakkot sőt még túl is lóg rajta és én ha akarnám se tudnám ott fent visazhúzva tartani mert egyből megy vissza a makkomra ez miért van??? Miért van hogy ennyire különbözünk??2010. jún. 13. 13:28
11/19 A kérdező kommentje:
legalább olvasni tudj lsz itt írtam h haverokkal haver=barát szal emberismeretből te is jeleskedzs meg olyan nincs h focizol úszól és még egy ember farkára se néztél rá OLYAN NEM LÉTEZIK ilyen ember nincs
2010. jún. 13. 14:45
12/19 anonim válasza:
De, van. Azt ez embert hívják heterónak. Nyilván ha pucéran egy szál faszba rohangál előttem akkor látom h ott van neki(szar lenne ha nem lenne XD), de külön nem fogom leskedni neki h hú a te faszodon visszaugrik a makkra a fityma, vagy nem...
13/19 anonim válasza:
Egyébként ez helyes megállapítás: tudok olvasni. és írni is. Ez utóbbi viszont rólad nem mondható el. Vagy csak nem felhúzott egy ártatlan kis hozzászólás? Vagy alapjáraton vagy ideges? :P
14/19 A kérdező kommentje:
Én soha nem vagyok ideges főleg nem emberekre mert aki nemérdekel azt les.arom és nem foglakozok vele veled is azért beszélek mert veled értelmesen lehet vitatkozni.
2010. jún. 13. 14:54
15/19 anonim válasza:
Köszi, ez kedves tőled:)
"Ha lebecsülöd az ellenséget, biztosan veszíteni fogsz."
Mindegy, én leírtam a véleményem. DE most húzok melóhelyre, majd jövök vitázni este 8 körül :D
16/19 A kérdező kommentje:
oké kösz a véleményt helló
2010. jún. 13. 15:01
17/19 anonim válasza:
Nos igen :D legközelebb fuvolázhattok is hamár a csekkolás megvolt :D:D te kis fartúró :P 15évesen mások pélóját nézegetni...inkább tanuljál azt ajánlom
19/L
19/19 anonim válasza:
Ha erekció közben is rajta van? mer az már nagyobb gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!