Nem lehet lehúzni a makkomról a bőrt, mert valami kis piros izé összeköti a kettőt, mintha egy ér lenne. Mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
2010. aug. 3. 08:56
2/11 A kérdező kommentje:
Aha, olyasmi
2010. aug. 3. 09:09
3/11 anonim válasza:
A fitymafékre gondolsz? Ha rövid (nem tudod eléggé hátrahúzni a fitymát a makkon túlra, feszül és esetleg fáj), akkor menj el orvoshoz, megmondja, hogy mit kell vele csinálni (húzogatás, kenőcs vagy kisebb műtét).
4/11 A kérdező kommentje:
Szerintem rövid, mert nem tudom lehúzni a makkom alá (egyébként nem fáj)
2010. aug. 3. 09:28
5/11 anonim válasza:
Akkor tényleg rövid. Érdemes elmenni orvoshoz, különben nagyon kellemetlen lesz az közösülés. Ha úgy ítéli meg, hogy nem súlyos kenőcsöt fog rá adni. Ha súlyosabb, akkor is max. 5 perces műtét után már meg is van. És nem ciki, inkább most szenved 1-2 hétig, mint később egész életedben.
6/11 A kérdező kommentje:
Szóljak anyámnak róla?
2010. aug. 3. 09:36
7/11 anonim válasza:
Mondom, egyáltalán nem ciki, csak félő, hogy túlreagálja majd. De jó ha tud róla, inkább mond el, mint később derüljön ki.
8/11 A kérdező kommentje:
Oké. Remélem nem reagálja majd túl
2010. aug. 3. 09:41
9/11 anonim válasza:
Nem fogja, az orvos se fogja. De vigyázz, mert volt olyan doki, aki egyből meghülyült és körülmetélni akart embereket rövid fék miatt, mondván, hogy "ha már ott van" de ezt viszont ne engedd, mert ez gáz (nekem is ez van és para) de a fékátvágással viszont ne várj egyáltalán, nem érdemes, gyorsan gyógyul és nem fog látszani se semmi utána, vágj bele nyugodtan!
10/11 Dr. Ignácz Zsuzsanna válasza:
Nincsen baj , valójában rövid fék lehetséges,/vizsgálat dönti el/.
Eztaz un. frenulotomiával/fék bemetszéssel lézerrel vagy szikével./ lehet gyógyítani,, körülmetélés valóban nem szükséges.
Üdvözlettel:
Dr. Ignácz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!